ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ Κ.ΠΙΚ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

PikmorfesekfrasisΟι Μορφές Έκφρασης παρουσιάζουν για δυο μόνο παραστάσεις “Το απίστευτο ταξίδι του κ.Πικ”, μια βόλτα στον κόσμο των συναισθημάτων με παιχνίδι και ζωντανή μουσική.

Ο κύριος Πικ, ήταν ένας διάσημος εξερευνητής των άστρων που κάθε μέρα τα παρατηρούσε με το τηλεσκόπιό του! Ένα βράδυ, όμως, ανακαλύπτει πως τα αστέρια χάνουν σιγά σιγά την λάμψη τους… Πολλά ερωτήματα γεννήθηκαν στο κεφάλι του επιστήμονα… Γιατί να συμβαίνει άραγε αυτό; Και τι θα μπορούσε να σημαίνει για το μέλλον του σύμπαντος; Κάτι τόσο σοβαρό δεν θα μπορούσε φυσικά ο κ. Πικ να το αφήσει στην τύχη του! Έπρεπε να κάνει κάτι…Έτσι ο κύριος Πικ κατάλαβε πως είχε φτάσει η στιγμή που θα έπρεπε να ταξιδέψει στο σύμπαν! Το ταξίδι του δεν ήταν εύκολο, αφού ο κ.Πικ συνάντησε στον δρόμο του απίστευτους πλανήτες… πλανήτες που είχαν συναισθήματα!

Η παράσταση λειτουργεί ως ένα εργαστήρι συναισθημάτων όπου τα παιδιά, μέσα από την περιπέτεια του κυρίου Πικ, θα γνωρίσουν, αλλά και θα παίξουν με τα συναισθήματα. Το παιχνίδι και η συμμετοχή των παιδιών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης. Ο κύριος Πικ δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει χωρίς τα παιδιά, τα οποία θα εκπαιδεύσει για να γίνουν το πλήρωμα του σε αυτό το απίστευτο ταξίδι! Ο κύριος Πικ θα εκπαιδεύσει τα παιδιά να αναγνωρίσουν με ευκολία τα συναισθήματα και να παίξουν με αυτά, φτιάχνοντάς τους ένα χάρτη συναισθημάτων που θα τους οδηγήσει στον πλανήτη της χαράς! Μέσα από το παραμύθι θα μιλήσουμε και για τον προσωπικό στόχο του κάθε ανθρώπου και πως ο δρόμος προς αυτόν θα μας οδηγήσει στη χαρά!

Ο χάρτης των συναισθημάτων: Στο τέλος της παράστασης θα ζωγραφίσουμε με τα παιδιά τον χάρτη των συναισθημάτων, έτσι ώστε να μην ξεχάσουμε ποτέ το απίστευτο ταξίδι που κάναμε μαζί του!

Το απίστευτο ταξίδι του κ.Πικ

Πληροφορίες

Σάββατο 3 & 10 Μαρτίου 2018 στις 6:00 μ.μ.

Εισιτήρια: 8€  / 7€ (οικογενειακό 3 άτομα +) / 6€ (ομαδικό 7 άτομα+)

Κείμενο & Σκηνοθεσία: Άννα Σ. Τζίμα

Παίζουν: Βλασία Βερβέρη, Ερμόλαος Κατζουρίδης, Άννα Τζίμα

Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα

Τηλέφωνα για κρατήσεις: 2103464903, 210 3464002

Leave a Reply