ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Τι έχουν ανάγκη τα παιδιά από 2 έως 4,5 ετών; Σε αυτό το ερώτημα απαντά το πρωινό Εργαστήρι Ψυχοκινητικής.

Τρεις γεμάτες ώρες παιχνιδιού και έκφρασης με κυρίαρχο μέσο την κίνηση (αδρή και λεπτή). Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να τρέξουν, να χοροπηδήσουν, να σκαρφαλώσουν, να αιωρηθούν, αλλά και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα χέρια τους λειτουργικά και εκφραστικά, να κάνουν κατασκευές, να φτιάξουν παζλ, να παίξουν παιχνίδια βασισμένα στη μουσικοκινητική και θεατρική αγωγή, αλλά και να μάθουν να χαλαρώνουν αγγίζοντας τη φιλοσοφία της γιόγκα.

Όλα αυτά, στο πολύ διαφορετικό πρωινό πρόγραμμα στο Εργαστήρι Ψυχοκινητικής!

proina_tmimata_2

Με άξονα τα στάδια ανάπτυξης της κάθε ηλικίας και καθοδηγούμενοι από τις πραγματικές ανάγκες των παιδιών, οι έμπειροι παιδαγωγοί του Εργαστηρίου αγκαλιάζουν τα παιδιά, τα ακούνε και τα κινητοποιούν ώστε να προσεγγίσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Η παιδοκεντρική προσέγγιση, το μη ανταγωνιστικό περιβάλλον, τα ολιγομελή τμήματα και τα ελκυστικά παιχνίδια είναι μερικοί από τους λόγους που τα παιδιά επιστρέφουν στο σπίτι χαρούμενα, γεμάτα με εμπειρίες και πολλές ιστορίες που έχουν να διηγηθούν στους δικούς τους και στους φίλους τους, αλλά και ανυπόμονα για την επόμενη μέρα.

Το πρώτο εργαστήρι είναι δωρεάν!

Εργαστήρι Ψυχοκινητικής/ Playgym
Διεύθυνση: Γαρυττού 166Β , Αγία Παρασκευή 
Tηλέφωνο: 213 0050089 
Email: contact@playgym.gr

Ώρες  Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 12:30 και 17:00 – 20:00, Σάββατο: 11:00 – 14:00

Leave a Reply