ΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ!

Τυπώστε και παίξτεΤυπώστε και παίξτε κυνήγι θησαυρού! Τυπώνετε, κόβετε και κρύβετε τους γρίφους στο σπίτι και τα παιδιά τρέχουν πάνω κάτω και συνεργάζονται για να τους βρουν και να τους λύσουν. Κάθε γρίφος που καταφέρνουν να λύσουν τα οδηγεί στην τοποθεσία που είναι κρυμμένος ο επόμενος γρίφος. Ο τελευταίος γρίφος οδηγεί στο θησαυρό!
Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για ένα επιτυχημένο πάρτι γενεθλίων, ιδανικά παιχνίδια στο σπίτι για μία βροχερή μέρα ή σε μία επίσκεψη φίλων!

Πρωτότυποι και αστείοι γρίφοι για παιδιά τα διασκεδάζουν δημιουργικά και εξασκούν το μυαλό τους προσπαθώντας να τους λύσουν και στη συνέχεια να εντοπίσουν τα κρυμμένα χαρτάκια μέσ’ το σπίτι! Οι περιπέτειες απευθύνονται σε παιδιά 7-12 ετών. Δείτε περισσότερα:

https://www.gamestoprintandplay.com 

https://www.facebook.com/Τυπώστε-και-Παίξτε-473793749784623/

livingroom final

Τι σημαίνει Τυπώστε και Παίξτε: Πρόκειται για παιχνίδια που με ελάχιστο κόπο-βασικά τύπωμα και λίγο κόψιμο-είναι έτοιμα να παιχτούν! Παιχνίδια στο σπίτι, παιχνίδια εξωτερικού χώρου, παιχνίδια μυστηρίου με κυνήγι θησαυρού, είναι διασκεδαστικά και δημιουργικά και αποτελούν οικονομικές λύσεις για παιδικά πάρτι! Προφανώς απαραίτητη προϋπόθεση για να τυπώσετε τα παιχνίδια είναι η ύπαρξη λειτουργικού εκτυπωτή!

849651502

Ποιοι βρίσκονται πίσω από το “Τυπώστε και παίξτε”

– Έκτορας Σασών κοινωνικός ανθρωπολόγος, μανιώδης λάτρης των μυστηρίων και σχεδιαστής κάθε λογής παιχνιδιών

– Ιωάννα Κανελλοπούλου, ηθοποιός, εικονογράφος υπεύθυνη για τις πολύ όμορφες ζωγραφιές.

– Ερωφίλη Παπασταύρου, αρχιτέκτων, σχεδιάστρια ρούχων με ταλέντο στη συγγραφή γρίφων

– Δημήτρης Αθανασιάδης, γκουρού του διαδικτύου, με πολύπλευρη συμμετοχή σε όλη την ιντερνετική πλευρά του project

Leave a Reply