ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΡΥΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

To καταφύγιο Φλαμπούρι μάς προτείνει μια κυριακάτικη πρωινή απόδραση στο βουνό, με μία πεζοπορία μέσα στο καταπράσινο ορεινό τοπίο της Πάρνηθας, στις 19 Ιουνίου, στις 10:15. 

Με την παρέα σας ή και μόνοι, ελάτε για ένα αναζωογονητικό forest bathing, ενώ για την επιστροφή σας στο καταφύγιο, θα σας περιμένουν πεντανόστιμα πιάτα και καταπληκτικά γλυκά. Ξεκινώντας από το καταφύγιο Φλαμπούρι, οι συμμετέχοντες θα κάνουν μία όμορφη βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, κινούμενοι μέσα από μονοπάτια, σε μία διαδρομή που μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι και παιδιά από 8 ετών και άνω. 

Ελάτε να γνωρίσετε το βουνό, να έρθετε πιο κοντά στη φύση και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι. Η βόλτα αυτή είναι προσφορά από το καταφύγιο.

Δείτε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή και ηλεκτρονικά εδώ

Για όσους επιθυμούν να ανέβουν νωρίτερα, το Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτό από τις 8.30 το πρωί με ροφήματα, σπιτικές πίτες και πρωινό, ενώ για το μεσημέρι και το βράδυ μετά τη βόλτα, θα υπάρχουν πίτες, σαλάτες, σπιτικά φαγητά, ψητά, κρασάκι και γλυκά.

www.flabouri.gr 

Leave a Reply