ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ

Τρία χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία του κοινού με έναν διαφορετικό Κόμη Δράκουλα, η παρέα του «Ξενοδοχείου για Τέρατα» επέστρεψε με μία ολοκαίνουρια, τρομαχτικά διασκεδαστική κωμωδία! Το «Ξενοδοχείο για Τέρατα 2» που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και έκοψε περισσότερα από 55.000 εισιτήρια στο πρώτο του τετραήμερο, δέχεται, πλέον, και επίδοξα τερατάκια!

Εμείς φτιάξαμε το Ξενοδοχείο και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε τα τερατάκια σας να το επισκεφτούν. Οι μικροί επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αγαπημένα τους τέρατα από την ταινία, και με τη βοήθεια παιδαγωγών και ειδικών, θα ζωγραφίσουν, θα πάρουν μέρος σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, θα βαφτούν, θα διαλέξουν το δικό τους τρομακτικό τερατο-όνομα και θα βγάλουν φωτογραφίες μαζί με τα αγαπημένα τους τέρατα.

Έτσι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, οι μικροί φίλοι θα «ανακαλύψουν το τέρας που κρύβουν μέσα τους» σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage στο The Mall@Athens, έξω από το κατάστημα Public.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 Οκτωβρίου: 5-9 μ.μ
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 Οκτωβρίου: 11 π.μ-3 μ.μ 
 

hotel-transylvania-2-afisa

Σύνοψη ταινίας: Αυτή τη φορά ως οικογένεια, αφού ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του, τον Ντένισεβιτς , που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Η Μέιβις από την άλλη, αποφασίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογικής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων και κάνει ένα διερευνητικό ταξίδι με τον Τζόνι στα πεθερικά της. Εν τω μεταξύ ο Δρακουλοπαππούς, δράττει την ευκαιρία για να ξυπνήσει το τερατάκι μέσα στον εγγονό του. Όλα θα κριθούν στο μεγάλο πάρτυ για τα 5α γενέθλια του Ντένις, όπου όμως τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν εμφανίζεται από το πουθενά ο ξεχασμένος προπάππους και συντηρητικός δράκουλας Βλαντ, πατέρας του Δράκουλα.

Στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

Leave a Reply