ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ| ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Οι εκδόσεις Διόπτρα, τα Public και τα Gymboree Play & Music μάς προσκαλούν σε έναν κύκλο δημιουργικών παιχνιδιών για βρέφη και παιδιά έως 5 ετών.

Οι έμπειροι παιδαγωγοί των κέντρων Gymboree Play & Music θα βρίσκονται στο χώρο του βιβλιοπωλείου για να ψυχαγωγήσουν εσάς και τα παιδιά σας με δραστηριότητες, εμπνευσμένες μέσα από τις σελίδες του βιβλίου Χίλιες και μια δραστηριότητες για έξυπνα παιδιά.

Πότε και πού: Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στις 12:00-14:00 στα Public στο The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Θέση Ψαλίδι) Μαρούσι)

Μικροί και μεγάλοι, ελάτε να παίξουμε και να διασκεδάσουμε μαζί δημιουργικά!

To Βιβλίο: Το Gymboree Play & Music έχει δημιουργήσει ψυχαγωγικά προγράμματα παιχνιδιού, μουσικής και τέχνης, για γονείς και παιδιά ηλικίας από νεογέννητα έως πέντε χρονών. Βασισμένο σε ένα μείγμα που συνδυάζει θεωρίες ανάπτυξης του παιδιού στην προσχολική ηλικία και την πρακτική εμπειρία των πλέον 40 χρονών, τα προγράμματα του Gymboree Play & Music λειτουργούν σε περισσότερα από 700 κέντρα και σε περισσότερες από 50 χώρες. Στο βιβλίο είναι συγκεντρωμένες 1000+1 ιδέες για να παίξετε με το παιδί σας μέχρι την ηλικία των 5 ετών, μέχρι δηλαδή να πάει σχολείο.

Οπισθόφυλλο: Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να παίξετε με τα παιδιά!  Ο καλύτερος τρόπος να διαπαιδαγωγήσετε το παιδί με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο είναι το παιχνίδι. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, θα βρείτε πολλές διασκεδαστικές και πρωτότυπες ιδέες για παιχνίδι και μάθηση, κατάλληλες για παιδιά από 0 έως 5 ετών. Είναι ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για γονείς και παιδαγωγούς. Συμβάλετε θετικά στην εξέλιξη του παιδιού, ενισχύοντας τη γνωστική, κινητική και συναισθηματική ανάπτυξή του, καθώς και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Προτρέψτε το παιδί να ασχοληθεί με δραστηριότητες που προτείνουν οι ειδικοί και είναι ιδανικές για γονείς και παιδιά. Δεν απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία και μπορείτε να τις κάνετε στο σπίτι, στην ύπαιθρο, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή, απλώς, σε έναν κλειστό χώρο. Επωφεληθείτε από την πολύχρονη εμπειρία μας, για να απολαύσετε δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες με το παιδί σας. Και μην ξεχνάτε ότι το χαμόγελο και η αγκαλιά σας είναι η καλύτερη ανταμοιβή!

10001-drasthriothtes_public_invi_mall

Leave a Reply