ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η κλασική πλέον χριστουγεννιάτικη παράσταση “Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη” θα παιχτεί και φέτος στις Μικρές Ιστορίες, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα (sold out) και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι! 

Για χρόνια και χρόνια κάθε Χριστούγεννα, Μελομακάρονα και Κουραμπιέδες τρώγανε τα μουστάκια τους στον πιο αστείο πόλεμο του κόσμου. Μια μέρα όμως μια ξαφνική χιονοθύελλα τα άλλαξε όλα. Ο Φον Κουραμπιές, ο κόμης Μελομακαρόνης, μερικές νηστικές αρκούδες, κάτι παράξενοι σκίουροι, οι κηπουροί των ονείρων, κι άλλοι πολλοί χαρακτήρες θα συντροφεύσουν τα παιδιά στην πιο αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη μουσική περιπέτεια!

ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ ΒΙΒΛΙΟ

Βασισμένος στο βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη», του συγγραφέα Κυριάκου Χαρίτου, ο εμψυχωτής Χρήστος Χριστόπουλος σχεδίασε ένα διαδραστική θεατρική παράσταση γεμάτη μουσική, γέλιο και ανατροπές, που δίνει στα παιδιά στην ευκαιρία να συμμετέχουν στη δράση παίρνοντας ρόλους, να διασκεδάσουν, να γελάσουν, και στο τέλος να βοηθήσουν στη συμφιλίωση των δύο αιώνιων εχθρών. 

Παίζουν: Χρήστος Χριστόπουλος, Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας
Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης. 
Γενική είσοδος: 7 ευρώ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ 210-9227730

Μικρές Ιστορίες
Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι (στάση μετρό-τραμ: Συγγρού-Φιξ) Τηλ.: 210-9227730,
www.mikresistories.gr
e-mail:info@mikresistories.gr  

Leave a Reply