ΦΕΣΤΙΒΑΛ ELAMAZI  ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Λίγες μέρες έμειναν για τo “4o φεστιβάλ elamazi” που θα γίνει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ στο Άλσος Κηφισιάς για να γιορτάσουμε μαζί την «έναρξη του καλοκαιριού των παιδιών»!

Για μια ακόμα φορά, το elamazi.gr συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, πολυχώρους, εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θεατρικούς συνεργάτες αλλά και κέντρα εκπαίδευσης, εκδοτικούς οίκους, μουσεία, ΜΚΟ, συλλόγους και φορείς και έχει ετοιμάσει με πραγματικό μεράκι και αγάπη ένα πλήθος εξαιρετικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για ολόκληρη την οικογένεια!

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, θα πραγματοποιηθούν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, παράσταση καραγκιόζη, εργαστήρια εικαστικών, μουσικοκινητικής, family  Zumba, πειράματα, face painting, δράσεις με μάγους και ταχυδακτυλουργούς και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα χαρίσουν για μια ακόμα φορά μια αξέχαστη εμπειρία σε παιδιά και σε γονείς.

Μιας και το elamazi.gr επιμένει και αθλητικά, θα υπάρχουν ακόμα ομαδικά παιχνίδια παιδιών με γονείς, kids yoga, αναζήτηση θησαυρού, ασφαλής τοξοβολία για παιδιά καθώς και ένα τετραπλό budgee τραμπολίνο.

karellas1-11-1030x460

Με μια ματιά, στο φεστιβάλ elamazi θα βρείτε:

  • Δραστηριότητες με τα κορυφαία κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και διοργάνωσης πάρτι
  • Επιλεγμένες παραστάσεις και shows
  • Εργαστήρια για γονείς και παιδιά
  • Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους
  • Αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια και χορό
  • Εκδόσεις και διαδραστικές παρουσιάσεις βιβλίων
  • «Τα πιτσιρίκια» για πρώτη φορά mazi!
  • Ενημέρωση από εκπαιδευτήρια, παιδικούς σταθμούς και κέντρα λογοθεραπείας.
  • «Μαγική» παρουσίαση του Φεστιβάλ από το φανταστικό μάγο FUNTASTICO.
  • Αληθινά ωραία ζαχαρωτά από το Sweetmoments.gr

 sasa

Την ηχητική κάλυψη και υποστήριξη του φεστιβάλ την έχει αναλάβει η εταιρία ISISOUND, τα υπαίθρια παιχνίδια η MGAMES, ενώ για μια ακόμα φορά στο φεστιβάλ θα είναι παρόν το  ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ για να φροντίσει τους μικρούς μας φίλους, αν χρειαστεί. Ακόμα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να στηρίξουν το karkinaki.gr , το BabyFeat, με ανταλλαγές καλοκαιρινών παιχνιδιών, καθώς και το περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ.

banner-300x300-b

Πώς θα έρθετε: Το Άλσος Κηφισιάς φιλοξενεί κάθε χρόνο την Ανθοκομική Έκθεση και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον τερματικό σταθμό ΗΣΑΠ (ηλεκτρικός) Κηφισίας, ενώ είναι προσβάσιμο και με πολλά μέσα συγκοινωνίας. Για όσους όμως προτιμήσουν να έρθουν με τα αυτοκίνητα τους, υπάρχει το δημοτικό parking Platanos λίγα μόλις μέτρα από το άλσος! Στο χώρο του Άλσους υπάρχει καφέ και καντίνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων. 

Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ στην προπώληση και 6 ευρώ στο ταμείο (τα παιδιά έως 2 ετών μπαίνουν δωρεάν) και περιλαμβάνει όλα τα θεάματα και τις αθλητικές και τις εικαστικές δραστηριότητες του φεστιβάλ.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στα καταστήματα Public, Παρασωτηρίου, Seven, IANOS, RELOAD και MediaMarkt ή ηλεκτρονικά μέσω www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας που ανανεώνεται διαρκώς και όλους τους συνεργάτες στο www.elamazi.gr/category/4th-elamazi-festival/ και  στο facebook  https://www.facebook.com/elamazi.gr

Leave a Reply