ΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ELAMAZI ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Το elamazi.gr προσκαλεί μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ, για να γιορτάσουν μαζί την «έναρξη του καλοκαιριού των παιδιών» μέσα στην πράσινη “όαση” του Άλσος Κηφισιάς.

Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και επιλεγμένους θεατρικούς συνεργάτες, το elamazi.gr έχει ετοιμάσει πλήθος δρώμενων για όλη την οικογένεια. Μέσα σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, που θα εντυπωσιάσει τα παιδιά, θα πραγματοποιηθούν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, παραστάσεις καραγκιόζη, εργαστήρια εικαστικών, μουσικοκινητικής, παραδοσιακής μουσικής και οργάνων, χορού, kids yoga, παιχνίδια μικρών και μεγάλων και αθλοπαιδιές. Επιπλέον, εκεί θα βρεθούν ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ και θα υπάρχουν πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία σε παιδιά, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, νονούς και νονές!

Όπως προαναφέρθηκε,  όλα τα παραπάνω θα λάβουν χώρα μέσα στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Άλσους της Κηφισιάς, όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο η μεγαλύτερη ανθοκομική έκθεση, και έτσι, με την ευκαιρία του φεστιβάλ, θα μπορέσετε να περιηγηθείτε στις μεγάλες και πολύ όμορφες εκτάσεις του, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα από την καθημερινότητα σας. Το Άλσος Κηφισιάς, είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, καθώς και με πολλά λεωφορεία.

Η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ (προπώληση) και 6 ευρώ (ταμείο). Σύντομα θα ενημερωθείτε για το πότε θα ξεκινήσει η προπώληση, καθώς και για την προσφορά με έκπτωση 20% στους 1.000 πρώτους! Από τους χορηγούς επικοινωνίας θα κληρωθούν και δωρεάν προσκλήσεις!

Το πλήρες πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.elamazi.gr και στο facebook https://www.facebook.com/elamazi.gr

 4rd-festival-final-b

Leave a Reply