CHILD’SPACE ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Έχετε ερωτήματα σε σχέση με το μωρό σας και το πώς μπορείτε να ενισχύσετε την ανάπτυξή του ανάλογα με το στάδιο που βρίσκετε; Θέλετε να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας με το βρέφος σας; Nα ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθησή σας  στον ρόλο σας ως γονείς και να διευρύνετε το ρεπερτόριό των ιδεών σας στο παιχνίδι και την επαφή;

Στις ομαδικές συναντήσεις ChildSpace μαθαίνουμε για τα στάδια ανάπτυξης και το πώς να τα  υποστηρίζουμε, βρίσκουμε νέους τρόπους επαφής και επικοινωνίας με το βρέφος, απαντάμε σε ερωτήματα και ανησυχίες των γονέων, γεμίζουμε με ιδέες που μπορούμε να εφαρμόσουμε και στο σπίτι  πάντα με τη διάθεση του παιχνιδιού, τονώνουμε την αυτοπεποίθησή μας τραγουδώντας, παίζοντας, χαλαρώνοντας, δημιουργώντας ερεθίσματα και μαθαίνουμε να χαιρόμαστε για τα μικρά πράγματα που στην πραγματικότητα είναι τεράστια κατορθώματα για τον βρεφικό εγκέφαλο.

Στις συναντήσεις του ChildSpace δεν υπάρχει «αρκετά νωρίς». Ξεκινήστε αμέσως μόλις το βρέφος έχει συμπληρώσει τον πρώτο του μήνα και ελάτε να μάθετε από την αρχή για το υπέροχο αυτό ταξίδι της ανάπτυξης.

Κλείστε άμεσα θέσεις σε μία από τις ομάδες που θα δημιουργηθούν κοντά στην περιοχή σας, στα παρακάτω τηλέφωνα.

Δηλώσεις συμμετοχών:

210.67.27.630   για τις ομάδες στο Ν.Ψυχικό  (Αδριανείου 44)

210.80.76.110   για τις ομάδες στην Ν.Ερυθραία (Eκάλης 37)

210.32.49.829   για τις ομάδες στο Κολωνάκι (Μ.Μερκούρη 54,πίσω από το Ναυτικό νοσοκομείο)

marta

*Λόγω των ολιγάριθμων ομάδων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εναρξη κύκλων :

A‘ Oμάδα +Β’ομάδα  Ν.Ψυχικό  από 22 Σεπτεμβρίου-20 Οκτωβρίου, κάθε Τρίτη

A‘ Oμάδα +Β’ομάδα  Ν.Ψυχικό από 23 Σεπτεμβρίου-21 Οκτωβρίου,κάθε Τετάρτη

Α’ Ομάδα +Β’Ομάδα Ν.Ερυθραία  από 24 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου, κάθε Πέμπτη

Β’ Ομάδα +Γ’Ομάδα Κολωνάκι  από 25 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή

Διάρκεια κάθε κύκλου: 5 συναντήσεις –Κόστος :90 ευρώ και για τις 5 συναντήσεις

  • Ομάδα Α’- ‘Πριν το μπουσούλημα Ι’- για βρέφη από 5 εβδομάδων ως 5 μηνών.

Ένας κύκλος για τα μικρότερα βρέφη, όπου με το ήπιο άγγιγμα τα βοηθάμε  να μπορούν να ξαπλώνουν πιο άνετα σε διαφορετικές θέσεις όπως μπρούμυτα και μέσα από την επαφή με τον γονέα  να ανακαλύψουν  νέες κινήσεις όπως το ρολλάρισμα και το πιάσιμο. Οι γονείς απαντούν σε ερωτήματα σε σχέση με την ανάπτυξη του βρέφους τους και μέσα από τις συναντήσεις έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν θετικές αλλαγές σε σχέση με τους κολικούς, την συναισθηματική αυτό-ρύθμιση, κ.α.

  • Ομάδα Β’- ‘Πριν το μπουσούλημα ΙΙ’-για βρέφη από 5 μηνών ως 10 μηνών.

Σε αυτό τον κύκλο μαθαίνουμε μέσα από το άγγιγμα, την κίνηση και το τραγούδι να ενθαρρύνουμε την εκμάθηση κινήσεων που θα αποτελέσουν τη βάση  για την ανεξάρτητη καθιστή θέση ,τη μετάβαση στο μπουσούλημα, το ελεύθερο περπάτημα και άλλων δεξιοτήτων και συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε το ρεπερτόριο μας με παιχνίδια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των βρεφών σε αυτό το αναπτυξιακό στάδιο.

  • Ομάδα Γ’- για  βρέφη που μπουσουλάνε, στέκονται, μετακινούνται στηριζόμενα από επιφάνειες στον χώρο ή κάνουν τα πρώτα βήματα.

Ένα μείγμα κατάλληλα σχεδιασμένων δραστηριοτήτων (ισορροπίας, συντονισμού, προσανατολισμού, ενδυνάμωσης, χαλάρωσης) και ελεύθερου χρόνου οπού τα βρέφη εξερευνούν στο δικό τους ρυθμό. Μπουσουλάμε, σκαρφαλώνουμε και μαθαίνουμε κινήσεις αυτού του σταδίου ανάπτυξης, που προετοιμάζουν για το ανεξάρτητο περπάτημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ατομικές συνεδρίες, μαθήματα ειδικής φροντίδας, παρουσιάσεις θεμάτων σχετικά με την βρεφική ανάπτυξη, σεμινάρια ενηλίκων, δραστηριότητες και νέους ομαδικούς κύκλους συναντήσεων ChildSpace επισκεφτείτε το site www.childspaceathens.gr ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6945.46.40.97

Μάρθα Κλουκίνα
Δασκάλα Κίνησης-Σύμβουλος Κινητικής Ανάπτυξης-Certified Child’Space Practitioner
M: +30.6945.464.097

Leave a Reply