ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Πέντε μύθοι του Αισώπου, γνωστοί αλλά… αγνώριστοι! Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος υποδέχεται το 2015 με μουσική, κέφι, θεατρικό παιχνίδι, με απρόσμενες εκπλήξεις και … ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ! Μια διαδραστική παράσταση, με ζωντανή μουσική, παρουσιάζεται τον Ιανουάριο στο pedopolis, στη Γλυφάδα (Ελ. Βενιζέλου 15), με γιορτινές και μετα-γιορτινές αφορμές…

Τα παιδιά συστήνονται με τους ήρωες των παραμυθιών του Αισώπου «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας», «Βοριάς και ήλιος», «Η αλεπού και ο κόρακας», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο ποντικός της πόλης κι ο ποντικός της εξοχής», μέσα από παιχνίδι, κέφι, χορό και μουσική. Ζουν τα παθήματα και τα μαθήματα από τον κόσμο των ζώων και τις φύσης, βιώνουν τις μεταμορφώσεις τους, ξαφνιάζονται με τις εναλλαγές των ιστοριών, που θυμίζουν σε ταχύτητα κάτι από… κόμιξ. Σε μια ουσιαστικά διαδραστική θεατρική εμπειρία, τα παιδιά συμμετέχουν και επεξεργάζονται, μαζί με τους ηθοποιούς, τις αλληγορίες των μύθων, για την αλαζονεία και τη βία, για την υπομονή και τη φιλία, για τη γενναιότητα, για το θυμό και την αγάπη.

Η παράσταση ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ! από την ομάδα Μικρός Νότος συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, με πολύ μεγάλη επιτυχία και απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών. Ταξιδεύει, μαζί με τα σκηνικά και τα μουσικά της όργανα, μέσα στις σχολικές αίθουσες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη θεατρική εμπειρία σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, αλλά και πολύτιμα εκπαιδευτικά εργαλεία στους δασκάλους τους.

MikrosNotos-AisopouKomix-2014-LowRes3

Οι συντελεστές της παράστασης

Σύλληψη ιδέας-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Τάσος Ράτζος • Σκηνοθεσία-Μουσική: Πέτρος Δαμουλής • Ηθοποιοί: Έλενα Γεροδήμου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Εύα Κεχαγιά • Κίνηση: Έλενα Γεροδήμου • Εικαστική επιμέλεια: Αμαλία Θεοδωροπούλου • Επιστημονικός σχεδιασμός διαδραστικού μέρους Μελίνα Χατζηγεωργίου, καθηγήτρια στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ • Ζωντανή μουσική: ομάδα Μικρός Νότος• Υπεύθυνη Παραγωγής: Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Χαρούμενη & δημιουργική χρονιά, με τη μουσική, διαδραστική παράσταση ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ! από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος τον Ιανουάριο 2015 (από 2 έως 25/1) στο pedopolis (Ελ. Βενιζέλου 15, Γλυφάδα) 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:  Παρασκευή 2, Σάββατο 3, Κυριακή 4, Δευτέρα 5, Τρίτη 6 & Κυριακές 11 και 18  Ιανουαρίου στις  12:00  το μεσημέρι

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70 λεπτά

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 8 ευρώ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 211 7709693

Leave a Reply