25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΪΔΟΥΡΟΧΩΡΑ

ΓαΛιδουροχώρα Για το μοναδικό πάρκο γνωριμίας με το ελληνικό γαϊδουράκι, τη Γαϊδουροχώρα, έχουμε ξαναμιλήσει. Εκείνο όμως που αξίζει να μάθετε επιπλέον, ενόψει της 25ης Μαρτίου είναι πως εκτάκτως αυτό το Σάββατο (25 Μαρτίου), η Γαϊδουροχώρα θα λειτουργήσει ακολουθώντας περίπου το κυριακάτικο ωράριό της. Θα είναι ανοιχτή δηλαδή, 10.30 π.μ. με 3.00 μ.μ., για τους φίλους της αλλά και για όσους θέλουν να ενημερωθούν και να έρθουν κοντά στα γαϊδουράκια της, συμμετέχοντας στην καθημερινή τους φροντίδα. Από τις 11.00 π.μ. και κάθε 20 λεπτά περίπου, θα τρέχει το πρόγραμμα γνωριμίας και φροντίδας που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Επιπλέον, με μία μικρή χρέωση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια 10λεπτη βόλτα στα μονοπάτια του κτήματος, πλάι σε ένα γαϊδουράκι, που εκείνοι θα οδηγούν, αρκεί να έχουν παρακολουθήσει το βασικό πρόγραμμα γνωριμίας.

Η είσοδος στη Γαϊδουροχώρα είναι 6.00€ για όλους (περιλαμβάνει το πρόγραμμα γνωριμίας / φροντίδας και καφέ ή τσάι από τον μπουφέ μας), ενώ η βόλτα στα μονοπάτια στοιχίζει 4.00€ για κάθε ζώο. Σε κάθε δραστηριότητα υπάρχει πάντα συνοδός που ακολουθεί, συμβουλεύει και βοηθάει όπου χρειαστεί.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου, όπως και κάθε Κυριακή, το ωράριο λειτουργίας για τη Γαϊδουροχώρα θα είναι 10.30 π.μ. – 6.30μ.μ. με ένα μεσημεριανό διάλειμμα στις δραστηριότητες, 2.00 π.μ. – 3.30 μ.μ. για να κολατσίσουν τα γαϊδουράκια. Μετά τις δραστηριότητες, μπορείτε να παραμείνετε στο χώρο και να απολαύσετε το πικ νικ σας.

Γαϊδουροχώρα, Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδουράκι: 3,5 χλμ. από το Κορωπί προς τον Υμηττό, θέση Μπουρμπουτσάνα
(μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου & Μακεδονίας)

Αναζήτηση για Γαϊδουροχώρα στο https://maps.google.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944 616160

http://www.gaidourohora.gr

e-mail: donkeysland@gmail.com

facebook: Γαϊδουροχώρα Donkey’s Land

Leave a Reply