ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

xoros-ths-xaras-ftΟι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τα παιδιά από 8 ετών στην παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Ανωγιαννάκη Ο χορός της Χαράς (εικονογράφηση Πετρούλα Κρίγκου), το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στις 12:30 το μεσημέρι, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

Μήπως έχεις μια φίλη που τη λένε ΧΑΡΑ, σιχαίνεται το μπρόκολο, τα ροζ τσιμπιδάκια, τις χτένες και τα φουστανάκια με λουλούδια; Όχι; Σίγουρα; Έχω πολλά να σου πω για τη Χαρά! Παράξενο πλάσμα… Λίγο διαφορετικό από μένα ή από σένα. Ή λίγο ίδιο με μένα και σένα, ποιος ξέρει!

Η συγγραφέας Κατερίνα Ανωγιαννάκη περιμένει τους μικρούς της φίλους σε μια παρουσίαση- θεατρική αφήγηση του νέου της βιβλίου. Ελάτε και εσείς να γνωρίσετε ένα κορίτσι που προσπαθεί να αποδεχτεί τον εαυτό του σε μια κοινωνία που τα κοινωνικά πρότυπα καθορίζουν τη ζωή μας.
Είσοδος ελεύθερη-Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr
Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα
Ο χορός της Χαράς
Λίγα λόγια για το βιβλίο “Ο χορός της Χαράς”: Με λένε Χαρά. Σιχαίνοµαι τα φουστάνια, το µπρόκολο µου βροµάει, τα τσιµπιδάκια στα µαλλιά είναι σκέτος µπελάς. Η µαµά λέει: «Φέρσου ΚΑΝΟΝΙΚΑ, όπως όλα τα κορίτσια, αγάπη µου!». Ο Ορέστης, ο κολλητός µου, λέει: «Δεν είσαι τόσο όµορφη όσο η Χρύσα!». Εγώ λέω: «Τα κορίτσια πρέπει να κάνουν ακριβώς ό,τι τα αγόρια…». Μεγάλο µπέρδεµα δηλαδή…  Τι συµβαίνει στη ζωή ενός κοριτσιού που έχει αποφασίσει να διαφέρει από τα άλλα κορίτσια της ηλικίας του; Πόσο εύκολα θα καταφέρει να αποδεχτεί τον εαυτό του σε µια κοινωνία όπου τα κοινωνικά πρότυπα καθορίζουν τη ζωή µας; Πότε θα έρθει η ώρα για τον δικό της µοναδικό χορό; Τον Χορό της Χαράς;

Leave a Reply