ΤΟ ΦΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΞΕ-ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ

φτεράκιΤα βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και οι εκδόσεις Πατάκη προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους από 4 ετών το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά για να μάθουν τι άραγε συμβαίνει όταν ένα ελαφρύ αεράκι παρασέρνει ένα… μικρό φτερό, ένα φτεράκι, σε μια μεγάλη περιπέτεια στον κόσμο.

Ελάτε  να ακολουθήσουμε την ξέφρενη πτήση του μικρού φτερού με αφήγηση, παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς και μαζί με τη συγγραφέα του βιβλίου «Το φτεράκι και το μικρό του ξε-πέταγμα στον κόσμο» Βάσια Παρασκευοπούλου να απολαύσουμε μια συναρπαστική περιπέτεια.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Μια γιαγιά που πλέκει δαντέλες από αφρό, ένας δεινόσαυρος που ψάχνει για οδοντογιατρό, ένας λαγός που χορεύει έξοχα τανγκό, ένας κύριος που αναζητάει τον χαμένο θησαυρό και τόσα άλλα, σε μια ιστορία που αφηγείται την ξέφρενη πτήση ενός μικρού φτερού που για πρώτη φορά ανακαλύπτει τον κόσμο. Μια ιστορία για τον φόβο του αγνώστου, αλλά και για τη χαρά της εξερεύνησης! Μια ιστορία για τη χάρη της ελαφρότητας και για όσα… φέρνει ο άνεμος!

Ευριπίδης στη Στοά
Ανδρέα Παπανδρέου 11, Xαλάνδρι
210 6800644

Leave a Reply