«ΤΙ ΧΑΡΑ, ΑΛΦΟΝΣ» ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “Ο ΓΑΤΟΣ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ”

ti_xara_alfons_web_newΟ γάτος Μαουρίτσιο και οι εκδόσεις Μάρτης μάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Τι χαρά, Άλφονς” το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 12:30 για να ξορκίσουμε παρέα με τον Άλφονς τη μελαγχολία του τέλους των γιορτών!

Γιατί δεν μπορούμε να περνάμε καλά πάντα; αναρωτιέται ο Άλφονς.

Ελάτε στην παρουσίαση του βιβλίου της Gunilla Bergström Τι χαρά, Άλφονς! να μάθετε την απάντηση παρέα με τη θεατρολόγο Άννα Παπαφίγκου!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Τι χαρά, Άλφονς!”: «Γιατί δεν μπορούμε να περνάμε καλά πάντα;» λέει ο Άλφονς. «Θα ήθελα να μπορούμε να προσπερνάμε τις βαρετές μέρες και να ζούμε μόνο τις μέρες που συμβαίνει κάτι ωραίο». Τα Χριστούγεννα πέρασαν και ο Άλφονς είναι απαρηγόρητος. Μαζί με τον μπαμπά μελαγχολούν για τις χαρούμενες μέρες που έφυγαν. Η γιαγιά όμως δεν συμμερίζεται τον πόνο τους…

Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών επιστρέφει σε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη ιστορία, στο έκτο βιβλίο της περίφημης σειράς βιβλίων της Gunilla Bergström με πρωταγωνιστή τον Άλφονς, που έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια χιλιάδες μικρούς αναγνώστες σε περισσότερες από 32 χώρες!

Βιβλιοπωλείο Ο γάτος Μαουρίτσιο
Ευφρονίου 10-12, ΠΑΓΚΡΑΤΙ

13d31016-b583-4c29-9542-9ed8bb348f65

No Responses

Leave a Reply