ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

atromitoi (2)

Παιδιά, ίσως δεν το ξέρετε, αλλά ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να καταφέρετε όλα όσα θέλετε με τα συναισθήματά σας! Πώς θα γίνει αυτό; Θα σας καθοδηγήσουν «Οι Ατρόμητοι», μέσα από τις συναρπαστικές και διασκεδαστικές περιπέτειές τους!

Γνωρίστε τους ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ!

Η ΑΛΕΞΙΑ

Τη φωνάζουν έξυπνη. Έχει (σχεδόν) πάντα αυτοπεποίθηση και καμιά φορά έχει και νεύρα. Είναι γεννημένη αρχηγός και η καλύτερη μεγαλύτερη αδελφή του κόσμου.

Ο ΤΑΣΙ

Ο μικρός αδελφός της Αλέξιας. Δεν φοβάται (σχεδόν) τίποτα, δεν θυμώνει (σχεδόν) ποτέ και λατρεύει την αδελφή του. Κάνει πάντοτε τους άλλους να χαίρονται με το γέλιο του.

Ο ΡΟΚΙ

Ο σκύλος των παιδιών, παιχνιδιάρης και γλυκούλης. Έχει καταπληκτική ακοή και μπορεί να μιλάει με τα αφεντικά του σαν άνθρωπος.

Ο ΦΛΟΡΕΣΤΑΝ

Ο πιο ιδιαίτερος γλάρος που έχετε γνωρίσει. Είναι πανέξυπνος και πάνω απ’ όλα έμπειρος «εκπαιδευτής συναισθημάτων». Αν «μπλέξετε» μαζί του, θα σας βάλει να συμμετάσχετε στις πασίγνωστες δοκιμασίες της Ομοσπονδίας της Εθνικής Ολυμπιάδας Συναισθημάτων.

Οι Ατρόμητοι θα σας μάθουν με ευχάριστο τρόπο να ρυθμίζετε τα συναισθήματά σας, δηλαδή να τα αναγνωρίζετε, να τα τιθασεύετε, ακόμα και να τα αλλάζετε. Έτσι θα έχετε μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ζωή. Κάθε βιβλίο είναι αφιερωμένο σε ένα συναίσθημα ή σε μια δεξιότητα:

ATROMHTOI-01

Στο πρώτο βιβλίο, «Οι Ατρόμητοι κάνουν το μεγάλο άλμα», οι φίλοι μας ανακαλύπτουν, μέσα από μια εντυπωσιακή δοκιμασία, ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ATROMHTOI-04

Στο δεύτερο βιβλίο, «Οι Ατρόμητοι και το κυνήγι του θησαυρού», η Αλέξια, ο Τάσι και ο Ρόκι ξεκινούν μια επικίνδυνη αποστολή διάσωσης, ανακαλύπτουν πού κρύβεται ο μεγαλύτερος θησαυρός του κόσμου… ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ATROMHTOI-03

Στο τρίτο βιβλίο, «Οι Ατρόμητοι και η περιπέτεια στον φάρο», μια μεγάλη θύελλα απειλεί τους φίλους μας, αλλά ταυτόχρονα τους βοηθά να ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ATROMHTOI-02

Στο τέταρτο βιβλίο, «Οι Ατρόμητοι και το μυστήριο του δεινόσαυρου», οι φίλοι μας ζουν μια περιπέτεια με πολύ εκνευρισμό στο μουσείο, η οποία θα τους δείξει πώς να ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥΣ.

Η γνωστή συγγραφέας Έλσα Πουνσέτ, που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τη συναισθηματική νοημοσύνη, μας παρουσιάζει το Εργαστήριο Συναισθημάτων, στο οποίο όλη η οικογένεια μπορεί να βρει συμβουλές και τρόπους για να επικοινωνεί καλύτερα και να ζήσει πιο ήρεμα και ευτυχισμένα. Η σειρά «Οι Ατρόμητοι» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

Leave a Reply