ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ… ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ!

Τα δύο υπέροχα βιβλία του Oliver Jeffers «Πετάνε οι πιγκουίνοι;» και «Πιγκουίνος χάθηκε, πιγκουίνος βρέθηκε» (εκδόσεις Ίκαρος) φιλοξενούνται στο Σπίτι της Χαράς με μια διασκεδαστική και διαδραστική παρουσίαση που θα μας ξεναγήσει στο μαγικό κόσμο των πιγκουίνων.

Ελάτε να μάθουμε να περπατάμε με το αστείο τους βάδισμα, να κουνάμε την ουρά μας…και να ονειρευτούμε ότι μπορούμε να πετάξουμε! Πάνω απ’ όλα, όμως, ελάτε στη μεγάλη και χαρούμενη παρέα μας για να γίνουμε φίλοι!

Πότε: Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 18.00

Πού: Το Σπίτι της Χαράς: 2ας Μαΐου 3, Πλατεία Ν. Σμύρνης, τηλ.: 210-9311133.

Πιγκουίνος χάθηκε, πιγκουίνος βρέθηκε: Ήταν κάποτε ένα αγόρι. Μια μέρα, βρήκε στην πόρτα του έναν πιγκουίνο…Το αγόρι δεν ήξερε από πού είχε έρθει ο πιγκουίνος και σε ποιον ανήκε. Επειδή όμως έδειχνε πολύ θλιμμένος, σκέφτηκε ότι μπορεί να έχει χαθεί. Έτσι αποφάσισε να τον βοηθήσει να επιστρέψει στο σπίτι του, ακόμα κι αν χρειαζόταν να κάνει κουπί ως τον Νότιο Πόλο…

Πετάνε οι πιγκουίνοι; Μια φορά ήταν δύο φίλοι που τους άρεσε να τα κάνουν όλα παρέα…Μέχρι που μια μέρα ο πιγκουίνος αποφάσισε ότι είχε φτάσει η στιγμή να ανοίξει τα φτερά του. Αν πέσει όμως, θα είναι εκεί το αγόρι για να τον πιάσει; Μια ευαίσθητη και συγκινητική ιστορία για τη σημασία της φιλίας, που απευθύνεται σε όλους αυτούς που δεν έχουν συναντήσει ακόμα το αγόρι και τον πιγκουίνο, αλλά και σε αυτούς που τους γνωρίζουν ήδη.

XaraFeb2016_PosterInv-01

Leave a Reply