ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ, ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

01_cover_pisw_paliΟι εκδόσεις Διάπλαση και o IANOS σας προσκαλούν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 13:00 στην παρουσίαση του βιβλίου της  Φραντζέσκας Αλεξοπούλου-Πετράκη, Και πίσω πάλι. 

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον ηθοποιό/παιδαγωγό Πατρίκιο Κωστή και την συγγραφέα, που πιστεύει ακράδαντα ότι όλοι οι τοίχοι μπορούν, με τον κατάλληλο τρόπο, να γκρεμιστούν. Έτσι, μέσα από την διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου θα δούμε πώς μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα όταν αποφασίσουμε να δράσουμε!

Παιδιά, ελάτε και εσείς να βοηθήσετε με τον δικό σας τρόπο τον μικρό Άλκη να πλησιάσει το όνειρό του!

Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά από 4 ετών

23155049_1496894157070099_3280148514005097035_o

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ο Άλκης, που αγαπά πολύ το τένις, έρχεται αντιμέτωπος με έναν περίεργο γείτονα που του πετά ΠΙΣΩ τα κίτρινα μπαλάκια του σε άθλια κατάσταση.  Αυτό όμως δεν σταματά τον Άλκη και τα στέλνει ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ελπίζοντας έτσι να γκρεμίσει τον τοίχο που τον χωρίζει από τον μοναχικό γείτονα. Άραγε θα τα καταφέρει;

fotofranmov

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη: Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Σκηνογραφία-ενδυματολογία και Παιδαγωγός-Νηπιαγωγός. Εργάστηκε στο χώρο του παιδικού βιβλίου για χρόνια (δημόσιες σχέσεις) αλλά αυτό που λατρεύει είναι να είναι κοντά στα παιδιά. Έτσι από το 2004 γράφει παραμύθια και τα παρουσιάζει στα παιδιά.

Leave a Reply