Η ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ ΚΑΙ Ο “ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ” ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

13672_afisa_ROYGGERH_MAGIKOS_AYLOS_VOULIAGMENH_LAKE_311X455Η Λίμνη Βουλιαγμένης υποδέχεται για 2η συνεχή χρονιά τις Εκδόσεις Ψυχογιός και την Κάρμεν Ρουγγέρη και σας προσκαλεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 11:00 σε μια παραμυθένια εκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς φίλους της Λίμνης.

Η συγγραφέας επιλέγει ξανά το μαγευτικό τοπίο της Λίμνης Βουλιαγμένης για να διηγηθεί αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο “H Κάρμεν Ρουγγέρη και ο «Μαγικός Αυλός» επισκέπτονται τη Λίμνη Βουλιαγμένης και να γνωρίσει τον μοναδικό συνθέτη Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ στα παιδιά, μεταφέροντας τις υπέροχες μελωδίες του μέσα από το αγαπημένο παραμύθι.Karmen Rouggeri stin Limni VouliagmenisΗ εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 με δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά και θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου O Μαγικός Αυλός” με αποσπάσματα από τη θεατρική παράσταση, πάντα  με φόντο τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι καταξιωμένη και πολύ αγαπητή παρουσία στο χώρο του θεάτρου για παιδιά. Έχει σπουδάσει τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο και θέατρο στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης και Πειραϊκού Συνδέσμου, με εξειδίκευση στην όπερα από το Πανεπιστήμιο της Περούτζια. Την σκηνοθεσία του Μαγικού Αυλού έχει από κοινού με την κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή.

Vouliagmeni Lake

Leave a Reply