Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗ ΣΤΟΑ

μικρός ΚοπέρνικοςΟ μικρός Κοπέρνικος και η παρέα του σας περιμένουν. Είστε έτοιμοι να τους γνωρίσετε; Να πολεμήσετε με χρώματα, βάφοντας παράλληλα ένα ολόκληρο σπίτι; Να ανακαλύψετε θαμμένα απολιθώματα δεινοσαύρων, παίρνοντας ―καθώς φεύγετε― και έναν δεινόσαυρο για… κατοικίδιο;

Ο Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη, συγγραφείς της νέας σειράς βιβλίων «Οι περιπέτειες του Μικρού Κοπέρνικου» (εκδόσεις Παπαδόπουλος) δημιουργούν την πιο περιπετειώδη βιβλιοπαρουσίαση και σας περιμένουν για να τη ζήσετε μαζί, στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά (Ανδ. Παπανδρέου 11 στο Χαλάνδρι), το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 12:00.

101685l

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Ο μικρός Κοπέρνικος και ο πόλεμος των άσπρων”: Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα; Το μπλε, το κόκκινο, το κίτρινο ή μήπως το πράσινο; Όποιο και να είναι πάντως, σίγουρα δεν θα σας άρεσε καθόλου να κολυμπάτε μέσα σε αυτό ή να το βρίσκετε πασαλειμμένο πάνω στα μαλλιά, στα ρούχα και στα παπούτσια σας, όπως ακριβώς συνέβη εκείνη τη μέρα στον μικρό Κοπέρνικο και την παρέα του!

101732l

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Ο μικρός Κοπέρνικος και το πάρκο των δεινοσαύρων”: Τι θα κάνατε αν σας έλεγαν ότι, πριν από εκατομμύρια χρόνια, στην αυλή του σχολείου σας έπαιζαν ανέμελα Γιγαντόσαυροι; Ή ότι πάνω ακριβώς από το σπίτι σας πετούσαν τεράστιοι Πτερανόδοντες κι ότι το μόνο που χρειάζεστε για να τους δείτε και να τους αγγίξετε σήμερα είναι μια απλή… οδοντόβουρτσα; Ε λοιπόν, με αυτή την πρόκληση ήρθαν αντιμέτωποι εκείνη τη μέρα ο μικρός Κοπέρνικος και η παρέα του!

Leave a Reply