ΜΙΚΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

prosklisiΟι εκδόσεις Παπαδόπουλος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, μας προσκαλούν το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 να κάνουμε “Μικρά Ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν”. Ελάτε να γιορτάσουμε με τον συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου και την εικονογράφο Ίριδα Σαμαρτζή . Στις 14:00 ετοιμαστείτε για επιβίβαση στο τρένο Το τρένο στο Ρουφ που θα κάνει τον γύρο του κόσμου και στις 18:30 κοιτάξτε όσα αστέρια έχει ο ουρανός από τη Γη έως τη Σελήνη στο Αστεροσκοπειο Πεντελης.

101259l

Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες ή Ποιος είναι ο πιο πλούσιος

Ο Αντώνης  και η Ίρις διασκεύασαν το γνωστό μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν σε εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά και σας περιμένουν να επιβιβαστείτε μαζί τους στο τρένο και να ταξιδέψτε με τον Φιλέα Φογκ σε έναν διαφορετικό γύρο του κόσμου!

Το ταξίδι ξεκινά στις 14:00 στο Θέατρο Τρένο Στο Ρουφ.
(Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως.
Απαραίτητη κράτηση θέσεως: 210 2816134 (εσωτ.817) ή στο e.dermitzaki@epbooks.gr)

101275l

Από τη Γη στη Σελήνη ή Το κανόνι της ειρήνης

Ο Αντώνης και ηΊρις  διασκεύασαν το γνωστό μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν σε εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά και σας περιμένουν να κοιτάξετε μαζί το φεγγάρι όπως ο κύριος Μάστον και ίσως εντοπίσετε την οβίδα που εκτόξευσε το κανόνι της ειρήνης με το μοναδικό τηλεσκόπιο Newall του 1868 στον Αστρονομικό σταθμό Πεντέλης στις 18:30

(Λόφος Κουφού, Παλαιά Πεντέλη, Ιωάννου Μεταξά και Βασιλέα Παύλου.
Απαραίτητη κράτηση θέσεως: 210 8109112).

Μικρά Ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν

Leave a Reply