“ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ” ΚΑΙ “ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ” ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗ ΣΤΟΑ

adjibodoziΤα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και οι εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους από 3 ετών, το Σάββατο 14/10 στις 12.00 στον Ευριπίδη στη Στοά, σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της Μαριλίτας Χατζημποντόζη “Δεν πάω σχολείο!” και “Μια μέρα στο μουσείο”.

Ο Λέανδρος δεν θέλει να πάει στο σχολείο και ο Φειδίας δεν έχει πολλή όρεξη για επίσκεψη στο μουσείο… Ελάτε να ακούσετε δύο έξυπνες ιστορίες που θα βοηθήσουν τους μικρούς φίλους να προσαρμοστούν και να αγαπήσουν το σχολείο και να μάθουν σπουδαία πράγματα για τα μουσεία!

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Μια μέρα στο Μουσείο”: O μικρός Φειδίας πάει στο μουσείο! Όμως τι μπορεί να δει σε ένα τέτοιο μέρος και τι ακριβώς θα κάνει; Δεν έχει ξαναπάει ποτέ! Θα είναι βαρετά ή μήπως τον περιμένουν εκεί η καλή νεράιδα Αρχαιολογία, οι εννιά Μούσες και οι πολύτιμοι θησαυροί για να του χαρίσουν απρόβλεπτες εκπλήξεις;

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Δεν πάω σχολείο”: Ο Λέανδρος, το μικρό λιονταράκι, ούτε να ακούσει δεν ήθελε για το σχολείο. Και τι δε σκαρφιζόταν για να μην πάει! Μέχρι που μια μέρα μια έκπληξη τον έκανε να αλλάξει γνώμη για πάντα… Μια τρυφερή ιστορία που θα βοηθήσει τα παιδάκια να προσαρμοστούν τον πρώτο καιρό στο σχολικό περιβάλλον.

eyripidis-vivliopoleio

Ευριπίδης στη Στοα

Ανδρέα Παπανδρέου 11, 15232, Χαλάνδρι

210-6800644

Leave a Reply