Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΟΥΤΖΙΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΟΥΖΙΝΙΤΣΑΤο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στις 12:00, οι εκδόσεις Διόπτρα και τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να γνωρίζουν την Κοκκινομπλουτζινίτσα.

Όχι, η Κοκκινομπλουτζινίτσα δεν θα καθίσει να τη φάει ο λύκος! Μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της γιατί είναι έξυπνη, έχει φαντασία και μια καταπληκτική ιδέα! Τι λέτε; Θέλετε να τη βοηθήσουμε να τα καταφέρει;

Η ηθοποιός και θεατροπαιδαγωγός Μαρία Τερζάκη αφηγείται μια ολοκαίνουρια ανατρεπτική ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά παίζοντας ζωντανή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά!

Για παιδιά από 3 ετών

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά | Τ. 210 80 75 792

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Μετά το παγκόσμιο best seller Τα τρία μικρά λυκάκια, ο Ευγένιος Τριβιζάς μας παρουσιάζει μια ανατρεπτική εκδοχή του κλασικού παραμυθιού της Κοκκινοσκουφίτσας. Η Κοκκινομπλουτζινίτσα, ανατρέποντας το αναχρονιστικό στερεότυπο της παθητικής ηρωίδας, αντί να περιμένει από τον κυνηγό να τη σώσει, προσποιείται ότι εντυπωσιάζεται από την υποκριτική ικανότητα του λύκου να παριστάνει τη γιαγιά και τον προτρέπει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού στο Χόλιγουντ με συγκλονιστικά αποτελέσματα.

Leave a Reply