Η ΜΙΜΗ Η ΝΕΥΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ|ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο προσκαλεί τα παιδιά από 7 ετών και πάνω στη δημιουργική παρουσίαση του βιβλίου Η Μιμή η Νευρική δεν έχει νεύρα, της Μέγκαν ΜακΝτόναλντ , το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, στις 12:30 το μεσημέρι.

Η Μιμή είναι νευρική. Χάνει την ψυχραιμία της και… ουφ! κάνει τη ζωή της δύσκολη. Κι όχι μόνο τη δική της! Ίσως κάποιοι, κάποιοι σαν εμάς που είμαστε ειδικοί -ειδικοί στο να λύνουμε προβλήματα- μπορούμε να τη βοηθήσουμε, αν πρώτα την καταλάβουμε. 

Ραντεβού στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Θα είναι και η Μιμή εκεί. Μην το ξεχάσετε. Είναι σοβαρό!

Μέσα από τεχνικές του εκπαιδευτικού δράματος θα διερευνήσουμε τις αιτίες, αλλά και τη διαχείριση του συναισθήματος του θυμού. Εμψυχώνει η θεατροπαιδαγωγός Ιουλία Πύρρου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

η μιμή η νευρική δεν έχει νεύρα

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στο βιβλίο αυτό της σειράς υπάρχει μια ανατροπή: Η Μιμή αποφασίζει ότι δε θέλει να είναι πια νευρική. Βάζει ένα προσωπικό στοίχημα ότι για μια ολόκληρη βδομάδα θα κρατήσει την ψυχραιμία της: δε θα διακόπτει τον δάσκαλο στην τάξη, δε θα πάει ούτε μια φορά στην Ανταρκτική, δε θα βρίσει τον αδερφό της. Θα είναι η τέλεια μαθήτρια, η τέλεια κόρη, η τέλεια αδερφή. Αυτό φυσικά δημιουργεί μια σειρά από αστείες καταστάσεις, αφού οι φίλοι της νομίζουν πως τη Μιμή την πήραν οι εξωγήινοι και έφεραν μια Αρειανή στη θέση της.

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply