ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ, ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Οι εκδόσεις Πατάκη και η συγγραφέας Κατερίνα Σέρβη ψάχνουν… στον Παιδικό ΙΑΝΟ “Ένα σπίτι για τον Όµηρο”!

Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2016, στις 11:00, θα μιλήσουμε για τη φιλοζωία και τα αδέσποτα ζώα που χρειάζονται αγάπη. Στην παρουσίαση θα είναι και η σύμβουλος συμπεριφοράς ζώων Marilyn Peters.

Η είσοδος στην εκδήλωση, που απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και άνω, είναι ελεύθερη.

ΙΑΝΟS
Σταδίου 24, Αθήνα
 
ena_spiti_gia_ton_omiro

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Αντιγόνη συχνά αισθάνεται µόνη. Βλέπετε δεν έχει αδελφάκι και όσο κι αν παρακαλάει να της πάρουν τουλάχιστον ένα ζωάκι, οι γονείς της αρνούνται γιατί έχουν αλλεργία (Αψιού! Φτάρνισµα της µαµάς και της συγγραφέως που έχει κι αυτή αλλεργία!). Τι λέγαµε; Α, ναι. Η Αντιγόνη δεν είχε ελπίδα να αποκτήσει ζωάκι, µέχρι που βρέθηκε στον δρόµο της ένα γατάκι. Μόνο κι αυτό και, το χειρότερο, άρρωστο. Η Αντιγόνη και η µαµά αναλαμβάνουν άµεσα δράση. Στόχος; Μα τι άλλο; Ένα σπίτι για τον Όµηρο… Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι του Θανάση Πέτρου.

Λίγα λόγια για τη σειρά βιβλίων «Στα βαθιά…»: Η σειρά «Στα βαθιά…» είναι σχεδιασμένη για παιδιά που έχουν αποκτήσει ευχέρεια στην ανάγνωση μικρών λογοτεχνικών κειμένων, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται ένα ασφαλές αναγνωστικό περιβάλλον. Τα βιβλία της σειράς είναι χωρισμένα σε δύο επίπεδα. Στο επίπεδο 1 τα παιδιά βουτάνε στις 2.000 λεύγες, απολαμβάνοντας κείμενα με 2.000 λέξεις και πλούσια εικονογράφηση. Προχωρώντας στο επίπεδο 2, έτοιμα πια, κάνουν μια απολαυστική βουτιά στις 4.000 λεύγες, ταξιδεύοντας στη συναρπαστική θάλασσα της ανάγνωσης. Στο τέλος κάθε βιβλίου οι μικροί αναγνώστες θα διασκεδάσουν με δημιουργικές δραστηριότητες βασισμένες στην ιστορία που διάβασαν. Σημαντικοί Έλληνες συγγραφείς, μοντέρνα εικονογράφηση και συναρπαστικοί ήρωες κρατούν την καλύτερη συντροφιά στα παιδιά που μπορούν πλέον να διαβάσουν μόνα τους το πρώτο τους λογοτεχνικό βιβλίο!

Leave a Reply