ΚΟΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΠΕΡΤΑ: ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, από τις 10:30 το πρωί έως τις 6:30 το απόγευμα, οι εκδόσεις Μεταίχμιο γιορτάζουν το αστυνομικό βιβλίο. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με μια δράση για παιδιά!

Από τις 10:30 έως τις 12:00, οι μικροί μας φίλοι από 5 ετών θα γνωρίσουν το βιβλίο Ο μυστηριώδης ανανάς από τη σειρά «Κοκός και Αλμπέρτα»: Οι μυστικοί φάκελοι». Ξεναγός μυστηρίων η ηθοποιός-εμψυχώτρια Ειρήνη Κουμπαρούλη.

0013411_195

Ο Κοκός Καρλομάγνος είναι ο αξιοσέβαστος αρχηγός της αστυνομίας του Μπουένος Άιρες – αν και τρομάζει εύκολα. Η Αλμπέρτα είναι η πιο έξυπνη ξαδέρφη του που τον βοηθά να λύνει τις πιο δύσκολες υποθέσεις.  Ο Κοκός είναι σίγουρος πως το γραφείο του είναι στοιχειωμένο. Κάθε μέρα την ίδια ώρα βλέπει από το παράθυρό του έναν ιπτάμενο ανανά και ακούει πολύ παράξενους θορύβους. Ζητά βοήθεια από την Αλμπέρτα για να λύσουν μαζί το μυστήριο, να βρουν απαντήσεις σε δύσκολους γρίφους και τελικά να λύσουν μια σπουδαία υπόθεση για τη μυστηριώδη πόλη του Μπουένος Άιρες. Αν μπορείς και εσύ να λύνεις γρίφους, αν σου αρέσουν τα μυστήρια και οι δύσκολες υποθέσεις, αν σου αρέσουν τα αινίγματα, δεν έχεις παρά να έρθεις μαζί μας και να βοηθήσεις στην πιο παράξενη αποστολή του Κοκού και της Αλμπέρτας. Μην ξεχάσεις να φέρεις φαντασία και πολλές ιδέες.

0013412_195

Από τις 12 και μετά, συνεχίζεται (για τους ενήλικες πλέον) ο μαραθώνιος δράσεων, με πολλές εκπλήξεις, δώρα και μοναδικές προσφορές.

‘Oσοι παρευρεθούν στις εκδηλώσεις μας εκείνη την ημέρα θα μπουν σε κλήρωση που θα αναδείξει τρεις τυχερούς: ο μεγάλος νικητής θα αποκτήσει όλα τα βιβλία της αστυνομικής λογοτεχνίας που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά, το 2017, ενώ δύο ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν βιβλία της επιλογής τους (από τον κατάλογο των αστυνομικών βιβλίων των εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ) ονομαστικής αξίας 100 ευρώ. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον ιστότοπo του Μεταιχμίου τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016.

afisa_astinomiko_giortazei_polichoros_195

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας, κάντε κλικ εδώ!

Πολυχώρος Μεταίχμιο: Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply