5 ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

5 μύγες και μια τρομπέταΤο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στις 12:00, οι εκδόσεις Μικρή Σελήνη και τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να μάθουν πώς συναντήθηκαν “5 μύγες και μία τρομπέτα”.

Πέντε πολύ «ανήσυχες» μύγες περνούν τη μέρα τους πετώντας από σπίτι σε σπίτι μέχρι που πέφτουν πάνω σε ένα εντυπωσιακό κίτρινο αντικείμενο! Και τότε το παιχνίδι ανακάλυψης ξεκινά. Μήπως είναι βάζο, μήπως τηλεσκόπιο ή μήπως σκούπα μάγισσας; Μπα, μάλλον πρόκειται για μια τεράστια οδοντόβουρτσα!

Ελάτε να διαβάσουμε, να ανακαλύψουμε και να αναρωτηθούμε! Έχουμε όλη την ίδια οπτική γωνία στην παρατήρηση του κόσμου; Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος της μέρας τίποτε γύρω μας δεν θα είναι ίδιο με πριν!

Για παιδιά από 4 ετών

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά | Τ. 210 80 75 792

5 μύγες και μία τρομπέτα

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Ingrid Chabbert γράφει και ο Raul Guridi εικονογραφεί μια ξεκαρδιστική ιστορία υποθέσεων με τους πιο περίεργους ήρωες παραμυθιού, τις “5 Μύγες”! Τα παιδιά θα λατρέψουν αυτά τα περίεργα έντομα που με τα μεγάλα τους μάτια ανακαλύπτουν τον κόσμο, λίγο πολύ όπως κάνουν και τα μικρά παιδιά. Οι υποθέσεις για την ταυτότητα του περίεργου αντικειμένου δεν τελειώνουν ποτέ κι έτσι τα παιδιά μπορούν να συμπληρώσουν την ιστορία, όταν στο τέλος η τρομπέτα πέφτει στα πόδια του επόμενου ανυποψίαστου εντόμου…

Leave a Reply