ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ

Η Ερμιόνη Τυλιπάκη δηλώνει ερωτευμένη με το φαγητό. Το θεωρεί μία από τις κορυφαίες απολαύσεις της ζωής και όχι ένα απλό μέσο ικανοποίησης βασικών αναγκών.

Είναι χημικός μηχανικός, σύζυγος, μαμά 2 υπέροχων μικρών κοριτσιών, εργαζόμενη και food blogger. Από τον Ιούνιο του 2011 γράφει και επιμελείται το blog «The one with all the tastes» (www.theonewithallthetastes.com).

Η κουζίνα του σπιτιού είναι ο αγαπημένος της χώρος, ένας χώρος έμπνευσης και δημιουργίας. Η μαγειρική το αγχολυτικό της. Μέσα από αυτή εκφράζεται και περιποιείται τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το πρώτο της βιβλίο ονομάζεται «Στην κουζίνα των γεύσεων» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Περιέχει 47 συνταγές, απλές και γρήγορες, με υλικά που μπορούμε να βρούμε εύκολα, για όλη την οικογένεια και για κάθε περίσταση: ιδιαίτερα πρωινά και σνακ, προτάσεις για το καθημερινό τραπέζι, ευφάνταστα πιάτα για το σαββατοκύριακο, γλυκά που ενθουσιάζουν αλλά και ιδέες για τον μπουφέ και το πάρτι.

Εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα λοιπόν, προσθέστε φαντασία και διάθεση και επιτρέψτε της να σας ξεναγήσει στην κουζίνα των γεύσεων. Θα γίνει η αγαπημένη της κάθε εργαζόμενης μαμάς!

9786180107074

No Responses

Leave a Reply