ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, οι Εκδόσεις Key Books μάς καλούν να γιορτάσουμε παρέα και να απελευθερώσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών!

Το Σάββατο 4 Απριλίου στις 12 μ.μ. στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών παρουσιάζεται το βιβλίο της Marta Altes “Είμαι Ένας Καλλιτέχνης” και οφείλουν να δώσουν το παρών όλοι οι μικροί καλλιτέχνες για μια μέρα γεμάτη χρώματα, ζωγραφιές, παιχνίδι, μουσική και χαρά!

Πιθανώς τα χρώματα να μη μείνουν πάνω στο χαρτί, οπότε ντυθείτε αναλόγως…

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, ΤΚ 18233 

Με την ευγενική υποστήριξη των:
AmitaFun
IKEA
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

littleartist_pr

Λίγα λόγια για το βιβλίο: To τέλειο βιβλίο για οποιονδήποτε αγαπάει να δημιουργεί τέχνη και να κάνει σαματά! Γνωρίστε το αγόρι που δεν μπορεί να σταματήσει να δημιουργεί! Αγαπάει τα χρώματα, τα σχήματα, τις υφές και εμπνέεται από ΤΑ ΠΑΝΤΑ: από τις κάλτσες του, τα περιεχόμενα του ψυγείου, ακόμα και τη γάτα του, την οποία ντύνει με ένα (πολύχρωμο) παλτό. Υπάρχει, όμως, μόνο ένα πρόβλημα: η μαμά του δεν ενθουσιάζεται πολύ με τα έργα του. Αντιθέτως, δείχνει να μην συμφωνεί. Αλλά το αγόρι το ‘χει βάλει σκοπό να κάνει την μαμά του να χαμογελάσει. Ετοιμάζεται να δημιουργήσει το καλύτερο του έργο και σε μεγάλη κλίμακα… Αστείο, ανατρεπτικό, τέλειο για δημιουργικά παιδιά και ενήλικες, αυτό το πανέξυπνο και πανέμορφο βιβλίο δείχνει ότι η Τέχνη είναι ΠΑΝΤΟΥ!

Leave a Reply