Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ|ROBIN SHARMA-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Από τις Εκδόσεις Διόπτρα μόλις κυκλοφόρησε “Η Σοφία του Γονέα”, ένα βιβλίο που μας δείχνει πώς να αφυπνίσουμε τις φυσικές ηγετικές ικανότητες του παιδιού μας, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθάει να αποκαταστήσουμε τη δική μας ισορροπία, ευτυχία και εσωτερική γαλήνη.

“Η Σοφία του Γονέα” έχει εμπνεύσει και μεταμορφώσει τις ζωές ανθρώπων και οικογενειών από όλον τον πλανήτη. O Robin Sharma αποκαλύπτει ένα αναπάντεχα εύκολο αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα που θα μας βοηθήσει ουσιαστικά.

Γραμμένη με τη μορφή μιας διασκεδαστικής και συγκινητικής ιστορίας, η “Η Σοφία του Γονέα” εξιστορεί τις ατελείωτες περιπέτειες του διάσημου πλέον, από τα προηγούμενα βιβλία του Sharma, Τζούλιαν Μαντλ, που αποκαλύπτει τις σοφότερες απαντήσεις στα βαθύτερα ερωτήματα της ζωής.

Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ

Στις σελίδες του βιβλίου θα ανακαλύψετε πώς:

• Να φέρετε στο φως τα μεγαλύτερα ταλέντα του παιδιού σας
• Να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα
• Να δημιουργήσετε μια πλούσια, παντοτινή και όμορφη οικογενειακή κουλτούρα
• Να ανακαλύψετε το πεπρωμένο σας και να ζήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας
• Να εμπνεύσετε τα παιδιά σας για να αναπτύξουν δυνατό χαρακτήρα και διανοητική σοφία
• Να φέρετε πραγματική ισορροπία στη ζωή σας και να ζήσετε με μεγαλύτερη απλότητα, ευθυμία και ικανοποίηση
• Να διδάξετε τα παιδιά σας να κάνουν μεγαλόπνοα όνειρα και να φτάσουν στην πραγματική επιτυχία
• Να στραφείτε ξανά στα σημαντικότερα πράγματα της ζωής και να απολαύσετε τα πλουσιότερα δώρα της.

Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στις πρώτες σελίδες του βιβλίου εδώ.

robin sharma

Σχετικά με τον συγγραφέα Robin Sharma: Ο Robin Sharma είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best sellers, μεταξύ των οποίων το βιβλίο “Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του”, που έχει μεταφραστεί σε εβδομήντα γλώσσες και στα Ελληνικά κυκλοφορεί επίσης από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.robinsharma.com

Leave a Reply