ΜΙΑ ΚΑΜΠΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ PLAYGYM

Σας παρουσιάζουμε μια εξαιρετική εκδήλωση για πολύ μικρά παιδιά!

H “σβούρα” έρχεται ξανά στο PlayGym και μας καλεί σε μια διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού του Eric Carle “Μια κάμπια πολύ πεινασμένη” (Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο) για παιδιά 1-3,5 ετών μαζί με τους γονείς τους.

Ελάτε να ταξιδέψετε μαζί της σε τόπους μαγικούς, να ανακαλύψετε μαζί με τα παιδιά σας τα χρώματα, τις ημέρες της εβδομάδας, τα φρούτα και τόσα άλλα! Στο τέλος της αφήγησης θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο κατασκευής κούκλας, την οποία τα παιδιά θα πάρουν μαζί τους για να συνεχιστεί το παιχνίδι στο σπίτι!

KabiaSaloni

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η μεταμόρφωση μιας μικρής, πεινασμένης κάμπιας σε μια υπέροχη, πολύχρωμη πεταλούδα! Ένα βιβλίο για την άνοιξη, την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Ένα βιβλίο για μικρά παιδιά, που υμνεί την ομορφιά και τη μαγεία της Φύσης. Ένα βιβλίο που θα το χαρούν τα πολύ μικρά παιδιά, ενώ, ταυτόχρονα, θα μαθαίνουν διασκεδάζοντας τους αριθμούς ως το δέκα και τις ημέρες της εβδομάδας.

Πού: Στο PlayGym, Γαρυττού 166Β , Αγία Παρασκευή
Πότε: Σάββατο 23 Απριλίου 2016,στις 18:00 και στιςε 19:15
Είσοδος: 5€ το άτομο.
Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 50 λεπτά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8 100 508
Για την παρακολούθηση του εργαστηρίου απαιτείται κράτηση θέσης και πληρωμή του συνολικού ποσού. Δείτε εδώ τους τρόπους πληρωμής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

kampia

Λίγα λόγια για τη σβούρα

Η σβούρα είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε το 2012 στη Ναύπακτο από την Άντζυ Κάντζου. Με αγάπη και πολύ μεράκι κατάφερε να μεταδώσει σε παιδιά και γονείς την αγάπη για το θέατρο, την μουσική και το δημιουργικό παιχνίδι. Στο χώρο της έχει φιλοξενήσει πολλές παραστάσεις και δρώμενα. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για ταξίδια. Παίρνει λοιπόν τα παραμύθια της και έρχεται να μας συναντήσει το Σάββατο στις 23/4 στο PlayGym.Αν θέλετε να ταξιδέψετε μαζί της σε τόπους μαγικούς, να ανακαλύψετε μαζί με τα παιδιά σας τα χρώματα, τις ημέρες της εβδομάδας, τα φρούτα και τόσα άλλα δεν έχετε παρά να την συναντήσετε στις 23/4 στο PlayGym! Η σβούρα είναι συνεργάτης των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο.

η σβούρα στο playgym στην αγία παρασκευή. διαδραστικό εργαστήρι

Leave a Reply