“Η ΦΩΤΟΥΛΑ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ”. ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Η Φωτούλα αγαπούσε τα πλαστικάΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) ο αγαπημένος μας συγγραφέας και εικονογράφος Νικόλας Ανδρικόπουλος μας ζωγραφίζει την Φωτούλα του, από το καινούργιο βιβλίο «Η Φωτούλα αγαπούσε τα πλαστικά»! Η Φωτούλα είναι μια μικρούλα φώκια χαρωπή που της αρέσει να παίζει με διάφορα πλαστικά αντικείμενα που βρίσκει στη θάλασσα. Κάποτε, όμως, το παιχνίδι παίρνει μια επικίνδυνη τροπή…

Μήπως θέλετε να ζωγραφίσετε κι εσείς τη Φωτούλα; Δείτε στο βίντεο τις οδηγίες του εμπνευστή της Φωτούλας και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Μπορείτε να ζωγραφίσετε τη Φωτούλα με ή χωρίς τα πλαστικά. O Nικόλας Ανδρικόπουλος θα διαλέξει και θα δημοσιεύσει τα τρία καλύτερα έργα, με τα ονόματα των καλλιτεχνών! Και μάλιστα, το καλύτερο από τα τρία, θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου, υπογεγραμμένο και με αφιέρωση στον νικητή από τον Νικόλα Ανδρικόπουλο!

Τι περιμένετε; Πιάστε μολύβια και χρώματα και βυθιστείτε στον κόσμο της Φωτούλας!

Μπορείτε να στείλετε τα έργα σας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις andrikopoulosart@gmail.com ή socialmedia@patakis.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση των Εκδόσεων Πατάκη: Παναγή Τσαλδάρη 38, Αθήνα, Τ.Κ. 10437, ή στη διεύθυνση του συγγραφέα: Ρίμινι 22, 14231 Νέα Ιωνία, μέχρι τις 30 Ιουνίου!

Βρείτε το βιβλίο εδώ: www.patakis.gr/bkm/12707

Leave a Reply