ΑΝΤΕΛ Η ΤΡΟΜΕΡΗ | ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Αντέλ η τρομερήΠροδημοσίευση από το βιβλίο Αντέλ η τρομερή-Όλα πάνε στραβά, των Mr. Tan και Miss Prickly, που κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, σε μετάφραση της Πετρούλας Γαβριηλίδου.

Το εκδοτικό φαινόμενο της Αντέλ της τρομερής έρχεται τώρα και στα ελληνικά με τον πρώτο τόμο της σειράς, με τίτλο «Όλα πάνε στραβά».  H Αντέλ η τρομερή είναι μια νεαρή κοκκινομάλλα, η οποία είναι τεράστιος μπελάς, και περνά τον χρόνο της κάνοντας πειράματα στη γάτα της και εφευρίσκοντας χίλιους τρόπους να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες. Είναι όμως παράλληλα αξιαγάπητη, παρ’ όλη τη ζωηράδα της. Είναι ένα ιδανικό βιβλίο για να ξεκινήσουν τα παιδιά των πρώτων τάξεων δημοτικού να διαβάζουν μόνα τους. Η μικρή Αντέλ είναι μια ευφάνταστη και έξυπνη ηρωΐδα που με τις περιπέτειές σπάει τα στερεότυπα και δεν αφήνει κανένα παιδάκι ασυγκίνητο!

  • Η διάσημη σειρά κόμικ δημιουργήθηκε στη Γαλλία το 2014.
  • Η σειρά αριθμεί μέχρι στιγμής 18 τόμους.
  • Εμπνευστές της σειράς υπήρξαν ο σεναριογράφος Antoine Dole και η εικονογράφος Diane Lefeye, με τα ψευδώνυμα Κύριος Ταν και κυρία Πρίκλι.
  • Περισσότερα βιβλία από τη σειρά της τρομερής Αντέλ θα κυκλοφορήσουν το 2023.

Ο Mr. Tan έπλασε για πρώτη φορά τη μορφή της Αντέλ στα δεκατέσσερα του χρόνια. Σήμερα η σειρά έχει γίνει διάσημη παγκοσμίως. Ο συγγραφέας, του οποίου το αληθινό όνομα είναι Antoine Dole, ασχολείται με τη συγγραφή παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας.

Leave a Reply