ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο καλεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:30 το μεσημέρι τους μικρούς του φίλους σε μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση!

Τι δουλειά μπορεί να κάνει μια μάγισσα που το μόνο της ταλέντο είναι η περιέργεια; Τι γυρεύουν τρεις μικροί φίλοι στο ρουθούνι ενός γίγαντα; Θα βρεθεί κανείς να εκτιμήσει το τραγούδι ενός φάλτσου νάνου; Ποιον θα διαλέξουν τελικά οι λύκοι για βασιλιά;

Η μουσικοθεατρική ομάδα Πιτς Φιτίλι παρουσιάζει τις Τέσσερις Μικρές Καληνύχτες, μια παράσταση δραματοποιημένης αφήγησης, με ζωντανή, πρωτότυπη μουσική, τραγούδια και διαδραστικά παιχνίδια. Μια Μάγισσα, ένας Λύκος, ένας Γίγαντας και ένας Νάνος μάς παίρνουν απ’ το χέρι και μας ταξιδεύουν σε έναν μαγικό κόσμο, όπου οι «καληνύχτες» ξυπνάνε, οι αδυναμίες γίνονται δύναμη και η διαφορετικότητα πολύτιμο συστατικό για δυνατές και πολύχρωμες φιλίες!


2

Η παράσταση βασίζεται στα παραμύθια: 
Η τρίτη μάγισσα της Μαρίας Αγγελίδου
Οι τρεις φίλοι του γίγαντα της Καλλιόπης Κύρδη
Ο βασιλιάς λύκος της Ιωάννας Μπαμπέτα
Ο φάλτσος νάνος της Ράνιας Μπουμπουρή από τη σειρά «Μικρές Καληνύχτες» των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

1

Η ομάδα Πίτς Φιτίλι αποτελείται από τη Μαρία Τερζάκη (ηθοποιό, εμψυχώτρια), τη Σταυρούλα Παυλίκου (μουσικό, μουσικοθεραπεύτρια) και τον Δημήτρη Κουφογιώργο (μουσικό, συνθέτη).

μικρεσ κ 
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά ενός τίτλου της σειράς «Μικρές Καληνύχτες» (λιανική τιμή: 3,70 €, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Τέσσερις Μικρές Καληνύχτες
Θεατρική παράσταση βασισμένη στη σειρά βιβλίων «Μικρές Καληνύχτες» από την ομάδα Πιτς Φιτίλι
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 12:30 το μεσημέρι

Πολυχώρος Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα 

Leave a Reply