ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΕΪΚ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Η ομάδα Food4Good και το Βιτάμ γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Κέικ (World Baking Day). 20 bloggers συγκεντρώνονται στον κήπο του six d.o.g.s και δημιουργούν έναν υπέροχο μπουφέ με υπέροχα φρεσκοψημένα κέικ, γλυκά και αλμυρά. Όσοι παρευρεθούν μπορούν να απολαύσουν ελεύθερα, υπέροχες δημιουργίες, πληρώνοντας μόνο 5 ευρώ, ενώ όλα τα χρήματα θα διατεθούν στην στήριξη του Π.Ε.Γ.Κ.Α.Π.-Ν.Υ. (Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων).

Food4Good team:
Εύα Μονοχάρη: Funky cook www.funkycook.gr
Ελένη Βονισάκου: The Foodie Corner www.thefoodiecorner.gr
Αθηνά Πάνου: Sugar Buzz www.santie-athina.blogspot.gr
Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου-Μαραγκουδάκη: Sabor www.saborconna.blogspot.com
Έλενα Σμπώκου: Elena’s Cooking www.elenascooking.blogspot.com
Άρτεμις Τσίπη: Wonderfoodland www.wonderfoodland.gr
Μαριλίτα Χατζηβασιλείου: Gourmelita www.gourmelita.blogspot.com

Πότε: Σάββατο 3 Μαΐου, 11.00 – 15.00
Πόσο: Eίσοδος Ελεύθερη, ανοιχτό μπουφέ: 5 €
Πού: six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
http://sixdogs.gr/

vitam

Κάθε χρόνο, η 3η Κυριακή του Μαΐου είναι μια ημέρα αφιερωμένη στη χαρά της δημιουργίας και του ψησίματος κέικ. «Εσύ, για ποιον θα φτιάξεις κέικ;» είναι η φετινή πρόκληση.  Aς δεσμευτούμε λοιπόν όλοι, στις 18 Μαΐου, να φτιάξουμε ένα κέικ για κάποιον ξεχωριστό, κάποιον δικό μας που θέλουμε να του δείξουμε την αγάπη μας. Στο www.worldbakingday.gr βρίσκουμε υπέροχες συνταγές για μοναδικά κέικ και εμπνεόμαστε.
Και φυσικά μπαίνοντας στο www.vitam.gr αλλά και στη σελίδα του Βιτάμ στο facebook: www.facebook.com/vitam.gr βρίσκουμε συνταγές, μυστικά και tips για τα κέικ μας, βλέπουμε τι ψήνει ο υπόλοιπος κόσμος και κερδίζουμε υπέροχα baking δώρα.  Εσύ, για ποιον θα φτιάξεις κέικ;

Leave a Reply