ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ MEET MARKET ΣΤΟ SIX D.O.G.S

sixdogs-sign-w1800Ακολουθώντας την παράδοση, μετά το χριστουγεννιάτικο Meet Market o καλύτερος τρόπος για να κλείσει η χρονιά –αλλά και να κάνουμε τις τελευταίες αγορές πριν μπει το νέο έτος- είναι το όμορφο, ζεστό, μικρό αλλά δυνατό New Years Eve Εdition Meet Market στο six d.o.g.s!

sixdogs_banner
Eλάτε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου από τις 12.00 έως τις 19.00 στην καθιερωμένη, τα τελευταία 4 χρόνια, εορταστική φωλιά του Meet Market, στο πολυσύχναστο στενό της Αβραμιώτου. 30+ ελληνικές μικροεπιχειρήσεις –καλλιτέχνες, σχεδιαστές και παραγωγοί- θα βρίσκονται από τον συναυλιακό χώρο (gig space) και την γκαλερί (project space) μέχρι το bar και το φουαγιέ.

shopping3-w1800Τη μουσική θα διαλέγουν οι αγαπημένοι μας djs και στο κεντρικό ταμείο θα βρείτε πολλά δώρα που μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν παίζοντας το παιχνίδι του Meet Market!

outside_square_sixdogs

The Meet Market – six d.o.g.s.
Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι 10551

12:00 – 19:00

TMM_XMAS_NYE_2017_front
LINEUP:

Clothes & Accessories: {flu:k} Handmade Artbits by Smaro Botsa, LK Kotur, Mamado, Mamuka – handmade with love

Jewelry: Akatergasto, Buho Crafts, Clockwork Rebels, Crispy Kaos, La Lupa Designs, Madamoiselle, Penny’s crafts, Sol*ful, Terejou, Xoutou Creations, Zeta

Art, Prints & Home Deco: Ancient Premium Pics, Coocoovaya, Jazz Illusions, Katerina Kostaki, Lucky Elephant, Marble Lab

Mind, Body,Soul & Beats: Althemis Store Quality Herbal Products, ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΡΑ, KannaBio, Sparta Goods, ΣΥΝΦΥΤΟ

Toys & Christmas Ornaments: Heliofos, Macaw Kid, YAZ

The Meet Market: Μια Χριστουγεννιάτικη και μια Πρωτοχρονιάτικη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

www.themeetmarket.gr

#themeetmarket #keepitlocal #keepitGreek

Leave a Reply