ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΙΣΩ… ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Όσο και αν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που μάλλον επιθυμούσαν όταν ξεκίνησαν να ζουν μαζί, μερικές  φορές το διαζύγιο μεταξύ δυο ανθρώπων που είναι γονείς αποδεικνύεται αναπόφευκτο. Όμως τόσο οι ίδιοι, αλλά και (κυρίως) τα παιδιά τους μπορούν και πρέπει να προστατευθούν από την ανούσια σύγκρουση.  Ταυτόχρονα, οι γονείς μπορούν να μάθουν πώς να διατηρήσουν ενεργό τον ρόλο τους, συμμετέχοντας δραστήρια στην από κοινού σωστή ανατροφή των παιδιών τους.

Το πώς είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω θα κληθούν να συζητήσουν τρεις ειδικοί, στο πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που θα λάβει χώρα την Τρίτη 18/11 στο Concept βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στο κέντρο της Αθήνας. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, αλλά και workshop στο οποίο θα επιδειχθεί πώς μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη ένα Parenting Plan.

Εισηγήσεις-Ομιλητές:

Αναζητώντας τον γονεϊκό ρόλο μετά το διαζύγιο, Νίκη Σιέμπου, Ψυχοθεραπεύτρια Ομαδική- οικογενειακή θεραπεύτρια.

Η διαμεσολάβηση για μια λύση από τους ίδιους τους γονείς, Αγγελίνα Παρασκευοπούλου Δικηγόρος – LLM, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.

ParentingPlan. Σχεδιάζοντας το μέλλον του παιδιού, Ιωάννης Παπαρηγόπουλος Δικηγόρος DEA, συγγραφέας του βιβλίου «Οδηγός για διαζύγιο χωρίς σύγκρουση, μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού ΔΣ του International Counsel of Shared Parenting – ICSP

Διοργάνωση εκδήλωσης: Σύλλογος Συνεπιμέλεια.

Ώρα έναρξης σεμιναρίου: 19:00

Εκδήλωση.jpg

Free Thinking ZoneΣκουφά 64 & Γριβαίων Αθήνα,  Τηλ: 210 36 17461

Facebook: Free Thinking Zone Twitter: @freethinkinzone

Υπεύθυνος: Αρετή Γεωργιλή

Σύλλογος Συνεπιμέλεια: Σταδίου 39 8ος όροφος (στοά Ορφανίδη)  Αθήνα

Υπεύθυνος Ιωάννης Παπαρηγόπουλος: 6932410460

Facebook:  Σύλλογος Συνεπιμέλεια www.synepimelia.gr

Leave a Reply