Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΡΟΥΣΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ

Το πολυαγαπημένο μυθιστόρημα, ένα από τα κλασικότερα όλων των εποχών, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια χορταστική, ξεκαρδιστική 3D ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.

Και μπορεί να ξέρετε την ιστορία αλλά δεν την ξέρετε όλη- και η νέα αυτή ταινία μάς δείχνει το πώς ο Ροβινσώνας Κρούσος επιβίωσε χάρη στη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας που αποτελείται από ετερόκλητα φιλικά ζωάκια, όπως τουλάχιστον το διηγείται ο αγαπημένος παπαγάλος πιο διάσημου ναυαγού της ιστορίας!

530_0090

Η ιστορία

Σε ένα μικρούλι εξωτικό νησί, ένας εξωστρεφής παπαγάλος με το όνομα Παρασκευάς ζει με άλλα ζώα φίλους του στον παράδεισο. Όμως ο Παρασκευάς διαρκώς ονειρεύεται ότι θα ανακαλύψει τον κόσμο. Μετά από μια μεγάλη καταιγίδα, ο Παρασκευάς  και οι φίλοι του ξυπνούν για να βρουν ένα περίεργο πλάσμα στην παραλία: τον Ροβινσώνα Κρούσο.

880_0220_int_other_textless_r0184

Ο Παρασκευάς αμέσως καταλαβαίνει ότι ο Κρούσος θα τους βοηθήσει να φύγουν από το νησί για να εξερευνήσουν τον κόσμο. Παρομοίως, ο Κρούσος συνειδητοποιεί ότι θα χρειαστεί την βοήθειά τους για να φύγει από το νησί. Δεν είναι πάντα εύκολο –τα ζώα δεν μιλούν «ανθρώπινα»- αλλά σιγά-σιγά όλοι μαθαίνουν να ζουν αρμονικά μαζί.

 060_0190_int_2k_stills_16_bits_r2312

Ώσπου, η άνετη ζωή τους ανατρέπεται από δυο αγριόγατες που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο του νησιού. Μέσα από την μάχη που ακολουθεί, ο Κρούσος και οι φίλοι του ανακαλύπτουν την πραγματική δύναμη της φιλίας ενάντια σε όλα τα εμπόδια.

robinson-crusoe-poster

ΣΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ODEON ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ 3D

Leave a Reply