ΚΟΥ-ΚΟΥ!ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ | ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Κού-κου, μια βόλτα στο δάσοςΗ πολυαγαπημένη παράσταση των μικρών παιδιών επιστρέφει! Κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, ο «Κού-κου» και η παρέα του θα περιμένει τα πολύ μικρά παιδιά στο θέατρο Μορφές ΈκφρασηςΤο Κού-κου! Μια βόλτα στο δάσος είναι μια παράσταση-παιχνίδι για πολύ μικρά παιδιά, που αγκαλιάζει με πολύ αγάπη τον μικρο-κοσμό τους και τα εισάγει με έναν ομαλό και βατό τρόπο στον φανταστικό κόσμο του θεάτρου!  Συνδυάζει το θέατρο, με τη μουσική , τη φαντασία και την περιπέτεια. Μία μοναδική εμπειρία που θα γεμίσει χαμόγελα τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα θα τα μυήσει στη μελωδία, στο ρυθμό και σε άλλες ιδιότητες της μουσικής!

Κού-κου! Μια βόλτα στο δάσος

Σε αυτήν την παράσταση τα παιδιά παίζουν μαζί με τους ηθοποιούς και συμμετέχουν στις περιπέτειες του ήρωα. Θα δουν από κοντά φυσικά μουσικά όργανα και πώς με αυτά μπορούμε όχι μόνο να παίξουμε μουσική αλλά και να αναπαράγουμε ήχους  της φύσης. To κείμενο είναι ιδιαίτερα προσεγμένο ως προς την λεκτική του προσέγγιση ώστε να διευκολύνει το παιδί να κατανοήσει και να αφομοιώσει όλα τα νοήματα της παράστασης.

Η παράσταση- παιχνίδι «Κού-κου! Μια βόλτα στο δάσος» είναι ιδανική για τους μικρούς θεατές, που ανυπομονούν να επικοινωνήσουν μαζί μας αλλά και να γνωρίσουν το κάθε τι σε δημιουργική συνεργασία με τους εμψυχωτές!

Θέματα που προσεγγίζουμε μέσα από την παράσταση:

Στοιχεία της φύσης (Νερό, βροχή, κεραυνός, αέρας), Μέρα – Νύχτα, Γνωριμία με το δάσος, προστασία της φύσης, φιλία.

Η παράσταση είναι προσαρμοσμένη για βρέφη από 18 μηνών έως και νήπια 6 ετών.

Κείμενα- σύνθεση- σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι

Εισιτήριο: 8€, Οικογενειακό ( 3 άτομα +): 7€, Ομαδικό (10 άτομα +): 6€

logo

ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα (Εργοστάσιο Παυλίδη – Πειραιώς)

Τηλ: 210 3464903, 210 3464002

E-mail: [email protected]

Leave a Reply