BACK TO SCHOOL: ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ «ΘΡΑΝΙΟΥ»

O Σεπτέμβριος έχει μπει για τα καλά και ο κάθε κατεργάρης έχει πάει στον πάγκο του!

Οι μικροί μας φίλοι έχουν επιστρέψει στο σχολείο για άλλη μία δύσκολη χρονιά γεμάτη διάβασμα, πολλές δραστηριότητες αλλά και ιώσεις, τις λεγόμενες ασθένειες του «θρανίου». Για κάθε γονέα το μεγάλο του άγχος είναι η υγεία του παιδιού του και ιδιαίτερα των μικρότερων παιδιών που είναι πιο ευπαθή και φέρνουν ιώσεις από τον παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο.

Τα προϊόντα ECOSτα αγνά και διάφανα καθαριστικά προϊόντα της Earth Friendly Products, είναι εδώ για να βοηθήσουν τους γονείς με μικρές χρηστικές συμβουλές για την πρόληψη αυτών.

ecos _ baby laundry 2 - september tip

Ο αγώνας ξεκίνησε!

  1. Πλένετε συχνά τα χέρια του παιδιού σας και ιδιαίτερα μόλις επιστρέφει σπίτι και μάθετέ του να το κάνει και εκείνο τις ώρες που δεν είστε κοντά του.
  1. Καθαρίζετε συχνά τη μύτη του παιδιού με ειδικές πλύσεις με θαλασσινό νερό ή φυσιολογικό ορό, ιδιαίτερα αν παθαίνει συχνά συνάχι και βήχα.
  1. Πλύνετε τα ρούχα του με ECOS Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων για μωρά το οποίο είναι υπερσυμπυκνωμένο, εξαιρετικής ποιότητας απορρυπαντικό, με φυτικής προέλευσης συστατικά. Καθαρίζει σε βάθος και συγχρόνως προστατεύει και διατηρεί ζωντανά τα χρώματα. Με ισορροπημένο pH, χωρίς αλλεργιογόνα, είναι απαλό και φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σας.
  1. Ενισχύστε του το ανοσοποιητικό του σύστημα με ένα πιο υγιεινό διατροφολόγιο που να περιλαμβάνει φρούτα που περιέχουν Βιταμίνη C (όπως πορτοκάλια) και λαχανικά.
  1. Αν παρατηρήσετε ότι το περιτριγυρίζει κάποια ίωση και δεν αισθάνεται καλά, αποφύγετε να το στείλετε στο σχολείο ώστε να μην επιδεινωθεί.
  1. Το καθημερινό του πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετές ώρες ύπνου. Πλύνετε τα σεντόνια του με ECOS Απορρυπαντικού Πλυντηρίου Ρούχων για μωρά με άρωμα Λεβάντας και Χαμομηλιού. Η Λεβάντα βοηθάει στην καταπολέμηση του βήχα και του κρυολογήματος και το Χαμομήλι με τις μαγικές του ιδιότητες θεωρείται ο πολύτιμος σύμμαχος της φύσης για τη θωράκιση της υγείας όλης της οικογένειας.
  1. Αερίζετε συχνά το δωμάτιο του & βάλτε ένα σκεύος με νερό πάνω στο καλοριφέρ ώστε να λειτουργήσει σαν υγραντήρας και να μην είναι ξερή η ατμόσφαιρα.
  1. Μην φοβάστε! Αφήστε το να βγει να παίξει έξω ή να κάνει μία βόλτα με σας. Αρκεί να έχει καλυμμένο το κεφάλι και τα αυτιά του με σκούφο μια και η μεγαλύτερη απώλεια θερμότητας γίνεται από εκεί.

efp logo

Επισκεφθείτε το www.ecos.com και ανακαλύψτε και μόνοι σας, γιατί το να ακολουθείς την «πράσινη» φιλοσοφία, δεν είναι πολυτέλεια .

Earth Friendly Products

www.ecos.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ECOS

Έχοντας κατακτήσει ηγετική θέση σε όλο τον κόσμο στο τομέα των πράσινων απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων, έφτασαν και στην Ελλάδα τα διάφανα προϊόντα ECOS.

Τα προϊόντα ECOS, που κατασκευάζονται από την εταιρεία Earth Friendly Products του Έλληνα ομογενή  και πρωτοπόρου  χημικού ερευνητή Ευτύχιου Βλαχάκη, καλύπτουν  όλες τις καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού  και της προσωπικής περιποίησης . Αποτελεσματικά και με διάφανο τρόπο χαρίζουν μία ξεχωριστή εμπειρία μιας και τα ίδια τα προϊόντα είναι διάφανα χωρίς χημικά χρωστικά και τοξικά κατάλοιπα. Με συστατικά που προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες με  φυσικά, εκπληκτικά, βιολογικά αρώματα  μας ταξιδεύουν απρόσμενα  στην πιο αγνή και γνήσια αίσθηση της  Φύσης .

Τα προϊόντα ECOS της Earth Friendly Products χαρίζουν μία διάφανη εμπειρία στο σπίτι ενώ παράλληλα συμπράττουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα ζωής που είναι μία υπόθεση όλων μας τόσο για το Αύριο αλλά κυρίως για το Σήμερα.

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EARTH FRIENDLY PRODUCTS

Ο προσανατολισμός και η δυνατότητα  να διατηρείς την οικογένεια σου ασφαλή και παράλληλα να προστατεύεις το περιβάλλον , δεν αποτελεί πολυτέλεια. Μ ’αυτήν την φιλοσοφία ο Έλληνας ομογενής, χημικός ερευνητής Ευτύχιος Βλαχάκης ίδρυσε το 1967, την Earth Friendly Products και αφοσιώθηκε στο να παρέχει φυτικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας καθαριστικά προϊόντα, χωρίς τη χρήση τοξικών βαφών και συντηρητικών τα οποία χρησιμοποιούνται στα συμβατικά απορρυπαντικά. Η Earth Friendly Products, έχοντας τις δικές της μονάδες παραγωγής μπορεί και διατηρεί χαμηλό το κόστος των προϊόντων της, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, διασφαλίζει τα κριτήρια του ποιοτικού ελέγχου και δεσμεύεται απόλυτα για την ανάπτυξη της αειφορίας. Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η ανακήρυξη της Earth Friendly Products ως η εταιρεία «Επίτευξης Μηδενικής Περιβαλλοντικής Επιβάρυνσης» (CARBONNEUTRAL) από  το 2013 και για μία ακόμη χρονιά ,από τον κρατικό οργανισμό προστασίας περιβάλλοντος Αμερικής, ως ο ασφαλέστερος παραγωγός πράσινων καθαριστικών προϊόντων (2015 Safer Choice Partner of the Year Award Winners). Έχει λάβει πολλές πιστοποιήσεις και επιβραβεύσεις, καθώς χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ηλιακή, αιολική και χαμηλής επίπτωσης υδροηλεκτρική ενέργεια. Η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων.

«Αναπτύσσοντας οικολογική συνείδηση, υπεύθυνη στάση απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στις επόμενες γενιές δημιουργήσαμε και χρησιμοποιούμε τη σειρά των προϊόντων ΕCOS»

Leave a Reply