ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΥΝΤΑΓΕΣ! ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Θέλετε να διοργανώσετε το πιο διασκεδαστικό, πρωτότυπο και… ωφέλιμο πάρτι για το πιτσιρίκι σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τις Παιχνιδοσυνταγές!

Για τους νέους γονείς, που αναζητούν την ποιότητα στην παιδική διασκέδαση το www.paixnidosyntages.gr είναι εδώ και παρουσιάζει μια ξεχωριστή κατηγορία κατά αποκλειστικότητα, τα εκπαιδευτικά-θεματικά πάρτι.

17854522389_8700b7fc27_o

Οι Παιχνιδοσυνταγές είναι ένας δικτυακός τόπος που αξιοποιεί την νοημοσύνη και την δημιουργική φαντασία των παιδιών μέσα από την παιγνιώδη μάθηση. Τα πάρτι τους, τρίωρης διάρκειας, διασκεδάζουν με επιτυχία ομάδες παιδιών από 4 έως 9 ετών, ανεξαρτήτως φύλου. Μέριμνά τους είναι η ουσιαστική ψυχαγωγία και όχι η απλή απασχόληση ομάδων. Οι Παιχνιδοσυνταγές προτείνουν παραμυθένιες, περιπετειώδεις, έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για γονείς και παιδιά που δεν συμβιβάζονται με τα καθιερωμένα!

14635588662_88517aeacc_o

Τα πάρτι τους είναι πλήρη projects τα οποία, μέσα από το ανάλογο θέμα επιλογής, αξιοποιούν το νοητικό δυναμικό των παιδιών, προσφέρουν γνώσεις, εξασκούν δεξιότητες, προάγουν αξίες και στάσεις συμπεριφοράς.

Κάθε παιδί είναι μοναδικό γι’ αυτό και στις Παιχνιδοσυνταγές σέβονται τη διαφορετικότητά τους, λειτουργούν με αγάπη, γνώση και εμπειρία πάνω στο τι τους αρέσει και έχουν ανάγκη οι μικροί μας φίλοι, ενώ το προσωπικό τους αποτελείται από νηπιαγωγούς, ηθοποιούς και μουσικούς, που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη μεθοδολογία και την υλοποίηση των project.

14449254997_7976564645_o

Οι Παιχνιδοσυνταγές έχουν την καλύτερη… συνταγή! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το θέμα που σας αρέσει και να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουν να οργανώσουν το πιο αξέχαστο και πρωτότυπο πάρτι για εσάς και το παιδί σας! Τι λέτε να οργανώσετε;

-Πειρατικό Ταξίδι

-Ινδιάνικο χωριό

-Τα ζώα της ζούγκλας

-Μάγοι- Μάγισσες

-Νεράιδες –Ξωτικά

-Πριγκίπισσες – Ιππότες

-Αγώνες ταχύτητας- cars

-Super mario

-Δεινοσαυρο-πάρτυ

-Διαστημικό ταξίδι

16840107086_c11bdacc61_o

Όλες οι παραπάνω δράσεις έχουν πρωτότυπα χειροποίητα σκηνικά και παιχνίδια και βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν πως μαθαίνουν καλύτερα… παίζοντας! Γιατί τα παιδιά, όταν παίζουν, εξερευνούν ενεργητικά το περιβάλλον, επιλύουν πραγματικά προβλήματα που έχουν νόημα για τα ίδια και συνυπάρχουν με τους άλλους. Μαθαίνουν δηλαδή την ίδια τη ζωή.

Η λύση είναι κοντά σας με ένα κλικ. Ανακαλύψτε την εδώ!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946063345

logo

Leave a Reply