ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΥΝΤΑΓΕΣ| ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ

Παιχνιδοσυνταγές σημαίνει πολύχρωμες, μουσικές, παραμυθένιες, μα κυρίως έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες, για γονείς και παιδιά που δεν συμβιβάζονται με τα καθιερωμένα!

Για τους νέους γονείς που αναζητούν την ποιότητα στην παιδική διασκέδαση, το paixnidosyntages.gr εισάγει μία ξεχωριστή κατηγορία κατά αποκλειστικότητα, τα Θεματικά- Παιδαγωγικά Πάρτι. Θέλετε να χαρίσετε στο πιτσιρίκι σας ένα αξέχαστο πάρτι; Ανακαλύψτε έναν επιτυχημένο συνδυασμό ψυχαγωγίας και παιδαγωγικού παιχνιδιού. Εμπιστευτείτε τις παιχνιδοσυνταγές και σίγουρα οι φίλοι του θα το κατατάξουν στα κορυφαία της χρονιάς!

26804563370_fac3e24e02_k

Θα βρείτε 10 παιχνιδοσυνταγές:

 1. Πειρατικό Ταξίδι
 2. Ινδιάνικο χωριό
 3. Τα ζώα της ζούγκλας
 4. Μάγοι- Μάγισσες
 5. Νεράιδες –Ξωτικά
 6. Πριγκίπισσες-Ιππότες
 7. Αγώνες ταχύτητας- Cars
 8. Δεινοσαυρο-πάρτυ
 9. Διαστημικό ταξίδι
 10. Super Mario

supermarioparty11
Όλα τα project, ανεξαρτήτως θέματος, έχουν:

-δικά τους σκηνικά αντικείμενα,

-χειροποίητα παιδαγωγικά παιχνίδια,

-ποικιλία δραστηριοτήτων (παιχνίδι γνωριμίας, θεατρικό παιχνίδι, παιχνίδια επιδαπέδια, παρατηρητικότητας, μνήμης, σκυταλοδρομίες, μουσικοκινητικά, μουσικής αναγνώρισης, σταυρόλεξα, κυνήγι θησαυρού κ.α).

Έμπειροι εμψυχωτές έρχονται και μεταμορφώνουν το χώρο σας σύμφωνα με το θέμα που το παιδί σας έχει επιλέξει και μόλις οι μικροί καλεσμένοι έρθουν, το παιχνίδι ξεκινά!

Να είστε σίγουροι πως μέσα από μια σειρά εναρμονισμένων με το θέμα ψυχαγωγικών αλλά και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (κατανόησης, μνήμης, επίλυσης απλών προβλημάτων ) αλλά και μέσα από ομαδικά παιχνίδια (συνδυασμών, δημιουργίας μοτίβων, μουσικής αναγνώρισης, ενεργητικής προσοχής, μουσικοκινητικά, θεατρικά παιχνίδια, γρίφοι και πολλά άλλα) θα περάσουν όλοι καλά και θα θυμούνται την ημέρα αυτή για καιρό!

Τα προγράμματά είναι σχεδιασμένα από εκπαιδευτικούς και εφαρμόζουν την παιγνιώδη μάθηση και την ομαδοσυνεργατική μέθοδο, σαν τις πιο κατάλληλες, αποτελεσματικές και διασκεδαστικές πρακτικές για μικρά παιδιά. Τα παιδιά συνεργάζονται, αναλαμβάνουν ρόλους, οργανώνουν τη δράση τους, εξασκούν γνώσεις, αξιοποιούν το νοητικό τους δυναμικό και αναπτύσσουν την δημιουργική τους φαντασία.

Επιλέξτε μια παιχνιδοσυνταγή και θυμηθείτε ξανά πως μαθαίνουμε καλύτερα παίζοντας!

 • Αναζητήστε την πραγματική ψυχαγωγία και όχι την απλή απασχόληση
 • Προτιμήστε τα πρωτότυπα χειροποίητα παιχνίδια με βάση το ύφασμα, το ξύλο, το πλαστικό και το  χαρτί.
 • Επιλέξτε την ασφάλεια, την καθαριότητα και την απολύμανση.
 • Φροντίστε την τσέπη σας βρίσκοντας την ιδανική σχέση ποιότητας -τιμής.

banner kiklos

Ανακαλύψτε τις στο www.paixnidosyntages.gr

Leave a Reply