ΔΡΟΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Σε κάποια σημεία του κόσμου, οι άνθρωποι διανύουν καθημερινά 5, 10 ή και 42 χιλιόμετρα για να αναζητήσουν τροφή, πόσιμο νερό ή ιατρική βοήθεια για να ζήσουν.
1.060 «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, θα διανύσουν αυτές τις ίδιες αποστάσεις στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή, 10.11.2013, με στόχο να απαλύνουν τον πόνο όλων αυτών των ανθρώπων που δοκιμάζονται σκληρά.
«Θα διανύσουμε συνολικά 8.297 χιλιόμετρα ως ένδειξη αλληλεγγύης για όλους τους ανθρώπους του κόσμου που δοκιμάζονται, που υποφέρουν. Με έναν μόνο στόχο, να ανακουφίσουμε τον πόνο τους» δηλώνει ο κ. Χρήστου, Πρόεδρος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. «Μέσω της διαδικτυακής μας καμπάνιας όλοι έχουν την ευκαιρία να μας βοηθήσουν να φτάσουμε άμεσα σε περισσότερους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».
Όσοι τρέχουν στον Μαραθώνιο αλλά κι αυτοί που δεν πρόλαβαν τις εγγραφές με τους Δρομείς Χωρίς Σύνορα, μπορούν να «τρέξουν» στη διαδικτυακή καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, κάνοντας ένα δώρο αλληλεγγύης. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί €1 ανά χιλιόμετρο που θα διανύσουν οι «Δρομείς Χωρίς Σύνορα», δηλαδή 8.297 ευρώ, τα οποία ενδεικτικά μπορούν να μεταφραστούν σε 37.330 εμβόλια κατά της ιλαράς.

Βοήθησε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, χαρίζοντας κι εσύ ένα «δώρο χωρίς σύνορα» εδώ.
     marathon_facebook_cover_low

Leave a Reply