ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ; ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ; ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΔΩΡΙΖΕΤΑΙ!

δώροΑν ψάχνεις ιδέες για έναν ξεχωριστό γάμο ή μια βάφτιση, σου έχουμε την καλύτερη λύση για να κάνεις αυτή την πολύ προσωπική στιγμή να μείνει αξέχαστη, όχι μόνο σε σένα, την οικογένειά και τους φίλους σου, αλλά και σε χιλιάδες άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! Πώς; Μπορείς να συνδέσεις αυτή την ξεχωριστή ημέρα με έναν καλό σκοπό! Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να ενισχύσεις τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα δωρίζοντας ένα ποσό της επιλογής σου αντί μπομπονιερών, ή ζητώντας από τους καλεσμένους σου αντί δώρων να πραγματοποιήσουν μια δωρεά στην οργάνωση.

Οι άνθρωποι των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για να σε διευκολύνουν, αλλά και να ενισχύσουν το μήνυμα των πρωτοβουλιών αυτών, μπορούν να σε βοηθήσουν στον τρόπο ενημέρωσης των καλεσμένων με ειδικά διαμορφωμένα καρτελάκια και ευχαριστήριες επιστολές. Φαντάσου την έκπληξη αλλά και το θαυμασμό των καλεσμένων σου όταν λάβουν ευχαριστήριο καρτελάκι, γιατί το δώρο τους δωρίζεται! Έτσι, μια ημέρα οικογενειακής χαράς αποκτά πραγματικά ξεχωριστό νόημα, καθώς συνδυάζεται με τη χαρά της προσφοράς και μπορεί να κάνει τη διαφορά για χιλιάδες άλλους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Όπως η Αλεξάνδρα Παπακώστα, η οποία με αφορμή τη βάφτιση του γιου της, ζήτησε από τους καλεσμένους αντί δώρου να κάνουν μια δωρεά στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Με το ποσό που συγκέντρωσαν κατάφεραν να προσφέρουν θεραπευτική τροφή κατά του υποσιτισμού σε 190 παιδιά! «Αυτό που νιώθω ακόμα και σήμερα, όταν ο μικρός μου αρρωσταίνει και τον εξετάζει η παιδίατρος, είναι μια κρυφή χαρά ότι και κάποια άλλα παιδάκια στον κόσμο έτυχαν μιας καλύτερης περίθαλψης με αφορμή τη βάφτιση του γιου μου. Αν είσαι μάνα, αυτή η σκέψη σε ανακουφίζει και σε γεμίζει ελπίδα…!», αναφέρει η ίδια με περηφάνια.

Αν θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, μπορείς να επισκεφτείς το site των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ή να επικοινωνήσεις μαζί τους τηλεφωνικά στο 210 5200 500.

Leave a Reply