Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ποικίλες αντιδράσεις στους χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η εικόνα ενός πατέρα που κρατά στην αγκαλιά του τον άρρωστο γιο του στο μπάνιο του σπιτιού τους.

Η φωτογράφος και μητέρα, Heather Whitten είναι εκείνη που τράβηξε τη φωτογραφία, τον Νοέμβριο του 2014 και τα άτομα που απεικονίζονται είναι ο σύζυγός της και ο γιος τους σε  μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την οικογένεια, καθώς το παιδί υπέφερε από δηλητηρίαση από σαλμονέλα, και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα, είχε πει ότι είχε κατακλυστεί από αγάπη, τη στιγμή που απαθανάτιζε την εικόνα ωστόσο ισχυρίζεται ότι η εικόνα αφαιρέθηκε από το Facebook. Η φωτογραφία, ανέβηκε εκ νέου από την ίδια στην προσωπική της σελίδα πριν από μερικές ημέρες και όπως εξήγησε στην Huffington Post, προσέλκυσε ποικίλα σχόλια- αρνητικά και θετικά.

«Αυτός ο άντρας, αυτός ο σύζυγος, ο σύντροφος και πατέρας. Ήταν τόσο υπομονετικός, τόσο υπέροχος και τόσο δυνατός έχοντας τον μικρό μας γιο στην αγκαλιά του», εξηγεί «βγήκα έξω, πήρα τη μηχανή μου και επέστρεψα για να τραβήξω μερικές εικόνες και φυσικά τις μοιράστηκα».

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι η εν λόγω εικόνα έλαβε αρνητικές κριτικές, η ίδια εξηγεί: «Οι άνθρωποι στάθηκαν στο γεγονός ότι και οι δυο ήταν γυμνοί και βρίσκονταν στο μπάνιο. Ότι είχα περάσει τη γραμμή. Ότι ήταν πολύ οικεία και ότι δεν θα έπρεπε να τη μοιραστώ δημοσίως. Αλλά διαφωνώ. Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό… Δεν φαίνονται ούτε τα επίμαχα σημεία…», αναφέρει χαρακτηριστικά η Whitten.

Πηγή

Leave a Reply