ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Με αφορμή την επίσκεψη του συγγραφέα Γίργκεν Μπανσέρους στην Ελλάδα, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν έναν πρωτότυπο διαγωνισμό δημιουργικής γραφής για παιδιά, με πρωταγωνιστή τον διάσημο ντετέκτιβ. Οι νεαροί φαν του πρέπει να φανταστούν ότι ο Κλουζ βρίσκεται στην Ελλάδα και να γράψουν την επόμενη περιπέτειά του!

Εάν διαβάζεις μανιωδώς Κλουζ και σου αρέσει να γράφεις αστυνομικές ιστορίες, τώρα είναι η ευκαιρία να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, γράφοντας εσύ μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον διάσημο μικρό ντετέκτιβ. Φαντάσου ότι ο ανεπανάληπτος Κλουζ βρίσκεται στην Ελλάδα, σε εκδρομή με το σχολείο, για διακοπές με τους γονείς του ή για έναν Διεθνή Διαγωνισμό Μικρών Ντετέκτιβ! Ποια δύσκολη υπόθεση θα εξιχνιάσει; Μήπως θα αποκτήσει νέα πάθη όπως το σουβλάκι ή τα παστέλια; Οι ανάγκες της εξιχνίασης θα τον οδηγήσουν ίσως στην Ακρόπολη, στις παραλίες της Χαλκιδικής ή σε κάποιο χωριό της Κέρκυρας; Άσε ελεύθερη τη φαντασία σου, πάρε χαρτί και μολύβι και γίνε για λίγο συγγραφέας μιας αστυνομικής ιστορίας!

Προσοχή: Η ιστορία δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις 300 λέξεις!

Οι ιστορίες θα πρέπει να σταλούν έως την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 στο e-mail: paidia-dialeimma@metaixmio.gr ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, Τ.Θ. 21001, Τ.Κ. 11410 Αθήνα, με την ένδειξη ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Στις συμμετοχές θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, η ηλικία, η διεύθυνση, το τηλέφωνο και το e-mail του παιδιού. Οι πέντε καλύτερες συμμετοχές θα δημοσιευτούν στο site www.metaixmio.gr και οι νικητές θα βραβευτούν με φανταστικά βιβλία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Leave a Reply