ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ STOKKE® XPLORY V6 ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ STOKKE® XPLORY V6

IMG_4985

Η Stokke παρουσιάζει τις νέες της προτάσεις, το καρότσι Stokke® Xplory V6 και το πορτ-μπεμπέ Stokke® Xplory® V6 πορτ-μπεμπέ.

Stokke® Xplory® V6- Design που θα σας φέρει κοντά με το παιδί σας για να εξερευνήσετε τον κόσμο!

Stokke® Xplory® V6

Το Stokke® Xplory® είναι το πιο επαναστατικό καρότσι στην κατηγορία πολυλειτουργικών καροτσιών. Παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2003 και το χαρακτηριστικό του ντιζάιν εξακολουθεί να είναι εξίσου επίκαιρο και πρωτοποριακό σήμερα όσο ήταν και τότε. Μοναδικό στο είδος του, η πολυχρηστικότητα, μετατρεψιμότητα και μοναδική λειτουργικότητα του Stokke® Xplory® πάνε σε άλλο επίπεδο την καινοτομία στα καρότσια.

IMG_5048

Αποτελεί την απόλυτη έκφραση της εταιρικής φιλοσοφίας της  Stokke® και κάθε εκατοστό αυτού του καροτσιού-σήμα κατατεθέν έχει σχεδιαστεί για να φέρνει κοντά εσάς και το μωρό σας, προκειμένου να επικοινωνείτε καλύτερα. Με το πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο κάθισμα καθ’ ύψος, το Stokke® Xplory® ανεβάζει πιο ψηλά το μωρό σας, ώστε να αλληλεπιδράτε καλύτερα όσο εξερευνάτε τον κόσμο μαζί. Το ρυθμιζόμενο κάθισμα σημαίνει ότι το μωρό σας μπορεί να σας κοιτάει, ενθαρρύνοντας την οπτική επαφή και την αίσθηση ασφάλειας στη διάρκεια των πρώτων μηνών του μωρού όπου όλα του είναι καινούργια. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί τα παιδιά έχουν την ανάγκη να επικοινωνούν προκειμένου να νιώθουν ότι είναι ασφαλή και ότι τα αγαπάνε.

IMG_4950

Τα μωρά κοιτάνε τους γονείς τους για οπτικές ενδείξεις. Αυτό τα βοηθάει να κατανοήσουν το περιβάλλον τους. Αν θέλετε απόδειξη, δοκιμάστε το φαινόμενο του καθρέφτη. Για παράδειγμα, αν βγάλετε έξω τη γλώσσα σας στο μωρό σας, συνήθως θα βγάλει κι εκείνο τη δική του. Θα δείτε, επίσης, ότι όταν χαμογελάτε, το μωρό σας θα σας χαμογελάσει χαρούμενο κι αυτό. Αργότερα, όταν το μωρό σας είναι πιο περίεργο και έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, το κάθισμα του Stokke® Xplory® μπορεί να αλλάξει και αντί να κοιτάει προς τον γονιό να κοιτάει μπροστά, ώστε το παιδί σας που μεγαλώνει να βλέπει περισσότερα πράγματα.

30741843_2142112879149257_4479076794334445568_n

Ο διαισθητικός, έξυπνος σχεδιασμός κάνει όνειρο τη βόλτα με το Stokke® Xplory®. Η λειτουργία περιστρεφόμενων τροχών διευκολύνει τους ελιγμούς, ακόμα και στις πιο στενές γωνιές της πόλης. Κάθισμα με ρυθμιζόμενο ύψος που κοιτάει προς τον γονιό ή μπροστά, βελτιωμένο υποπόδιο και χειρολαβή, το Stokke® Xplory® παρέχει αμέτρητες επιλογές για τη θέση του καθίσματος, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας που συνεχώς αλλάζουν. Κατάλληλο για χρήση από νεογέννητο μέχρι και παιδιά 15 κιλών, διαθέτει ανασχεδιασμένο πολύ άνετο πορτ μπεμπέ με καλύτερο εξαερισμό, κάθισμα με πολύ αφράτο μαξιλαράκι, επεκτεινόμενη κουκούλα και λύση για δύο παιδιά με την προσθήκη του Stokke® Xplory® Sibling Board. Κανένα άλλο καρότσι δεν φέρνει κοντά το παιδί με τον γονιό όπως το Stokke® Xplory®. Τα τελευταία χαρακτηριστικά του νέου Stokke® Xplory® ακολουθούν πιστά την κεντρική φιλοσοφία της  Stokke® στο ντιζάιν και την πραγματική του δύναμη: το σχήμα ακολουθεί τη λειτουργικότητα, χρησιμοποιώντας τα ελάχιστα εξαρτήματα για μέγιστη απόδοση. 

IMG_4926

Απλοποιημένη Αναδίπλωση 

Το Stokke® Xplory® χρησιμοποιεί τεχνολογία απλοποιημένης αναδίπλωσης με μια κίνηση. Έτσι είναι ακόμα πιο εύκολο να διπλώνετε το καρότσι σας για μεταφορά και αποθήκευση.

Stokke® Xplory® V6 πορτ-μπεμπέ-Το απόλυτο Πορτ Μπεμπέ για Άνεση και Ασφάλεια του Νεογέννητου

Stokke Xplory Carry Cot Brushed Lilac 180316.3D_37410

Προστατευτικό και πρακτικό, το νέο πορτ μπεμπέ παρέχει στο βρέφος σας ένα αναπαυτικό μέρος να ξαπλώσει για να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί στις εξορμήσεις σας. Οι υφασμάτινες λαβές μεταφοράς έχουν αντικατασταθεί με μια ενσωματωμένη, περιστρεφόμενη λαβή ντυμένη με ανθεκτική δερματίνη (η λαβή αυτή επίσης αξιοποιείται και ως μπάρα προστασίας στο κάθισμα). Η ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς παρέχει εύκολη πρόσβαση και άνετη στο μωρό και εξυπηρετεί όταν μεταφέρετε το πορτ μπεμπέ. Δύο ευρύχωρες, έξυπνα τοποθετημένες τσέπες παρέχουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να έχετε πρόχειρα τα απαραίτητα, ενώ χάρη στα κουμπιά άμεσης αποδέσμευσης το πορτ μπεμπέ βγαίνει εύκολα από τον σκελετό του καροτσιού. Επίσης καινούργιο είναι το στρώμα του πορτ μπεμπέ, που αναπνέει ακόμα καλύτερα. Κατασκευάζεται από ίνες ανανεώσιμων φυτικών πρώτων υλών και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Επειδή δεν οξειδώνεται, το στρώμα σας θα μείνει φρέσκο και λευκό. Απαλές στην αφή, οι ίνες που χρησιμοποιήθηκαν για το στρώμα έχουν κάθετη δομή, γεγονός που παρέχει επιπλέον αερισμό για καλή ποιότητα αέρα. Και η όλη σύνθεση του νέου πορτ μπεμπέ ολοκληρώνεται με την προσθήκη και εξωτερικών υφασμάτων για ακόμα πιο ξεχωριστή εμφάνιση.

IMG_5156

Άκρως Αναπαυτικό Κάθισμα 

Η μονάδα καθίσματος με αφράτη επένδυση του νέου Stokke® Xplory® διαθέτει ενσωματωμένη, περιστρεφόμενη μπάρα ντυμένη με ανθεκτική δερματίνη, η οποία αξιοποιείται και ως λαβή μεταφοράς του πορτ μπεμπέ. Έτσι οι γονείς έχουν γρήγορη και άνετη πρόσβαση στο παιδί τους, με την απαραίτητη και μέγιστη ασφάλεια. Δημιουργεί ένα απαλό περιβάλλον για το μωρό σας, αφού η θέση του καθίσματος προσαρμόζεται για ύπνο, ξεκούραση και δραστηριότητες. Επιπλέον, προσαρμόζεται σε βάθος για να είναι πιο άνετο το νεογέννητο. Νέο και ανανεωμένο, το υποπόδιο αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με φυσικοθεραπευτή. Η πρόθεση πίσω από την αναβάθμιση είναι να έχουν τα μωρά την καλύτερη στήριξη στα πόδια. Η λύση αυτή είναι άψογη εργονομικά, καθώς έτσι δεν κρέμονται τα πόδια, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την ηλικία του παιδιού. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν το μωρό σας κοιμάται και το κάθισμα είναι σε ανάκλιση. Και το καλύτερο απ’ όλα, η μονάδα καθίσματος περιλαμβάνει επεκτεινόμενη κουκούλα με εξαιρετικό εξαερισμό.

IMG_5149

Πλούσια Ποικιλία Υφασμάτων 

Το Stokke® Xplory® προσφέρει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αξεσουάρ, για να εξατομικεύσετε το καρότσι σας, συμπεριλαμβανομένων και νέων υφασμάτων. Με πλούσια ύφανση, τα «βουρτσισμένα» υφάσματα είναι απαλά στην αφή και ταυτόχρονα ανθεκτικά. Αδιαβροχοποιημένα και με UPF 50, παρέχουν επιπλέον προστασία στους πολύτιμους επιβάτες. Επιλέξτε από την ήδη υπάρχουσα χρωματική μας παλέτα ή από τα νέα χρώματα αυτής της σεζόν:

 • «Βουρτσισμένα» υφάσματα σε Lilac ή Grey
 • Συλλογή Athleisure σε Pink ή Grey
 • Βασικό Χρώμα Lotus Pink

Και να είστε σίγουροι ότι όλα τα υφάσματα και τα αξεσουάρ Stokke® είναι ασφαλή καθώς χρησιμοποιούνται μόνο ανώτατης ποιότητας υφάσματα.

Πλήρης Εξατομίκευση 

Οι σύγχρονοι γονείς θέλουν ένα καρότσι που να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις τους. Κανείς δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σας καλύτερα από εσάς τους ίδιους. Επιλέξτε το χρώμα που θα έχει ο σκελετός, τα εξαρτήματα και τώρα πια και το χρώμα της λαβής. Η λαβή από ανθεκτική δερματίνη σε κλασικό μαύρο ή καφέ χρώμα συνδυάζει σφικτό κράτημα με απαλή αφή και τη στυλάτη εμφάνιση του δέρματος. Η υψηλής ποιότητας δερματίνη έχει επιλεχθεί προσεκτικά όχι μόνο για την ανθεκτικότητά της αλλά και γιατί είναι φιλική προς το περιβάλλον.

IMG_4910

Τσάντα για τα Ψώνια 

Οι σχεδιαστές μας αναγνωρίζουν την αξία της σωστής τσάντας όταν είστε έξω με το μωρό σας. Για το νέο Stokke® Xplory®, άλλαξαν τελείως την τσάντα για τα ψώνια. Κατασκευασμένη από όμορφα και ανθεκτικά υφάσματα, η νέα τσάντα καθαρίζεται πανεύκολα. Το σχήμα της δεν παρέχει μόνο εύκολη πρόσβαση, αλλά μπορεί να χωρέσει μέχρι και 32 λίτρα όταν επεκτείνεται. Εφαρμόζει επίσης σε προηγούμενες εκδόσεις του Stokke® Xplory®.

Η blogger Μαρίζα Μπαϊρακτάρη του MforMariza, που είδατε και στις φωτογραφίες παραπάνω, μοιράζεται με τους μέλλοντες και νέους γονείς, την εμπειρία της με το Stokke® Xplory® V6.

Τα Χαρακτηριστικά του Stokke® Xplory® περιλαμβάνουν: 

 • Πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο κάθισμα καθ’ ύψος
 • Ρυθμιζόμενη, εργονομική λαβή για προσαρμογή στο ύψος του χρήστη
 • Επιλογή σκελετού ανάμεσα σε Black ή Silver
 • Βελτιωμένη στήριξη ποδιών στο κάθισμα
 • Επεκτεινόμενη κουκούλα με άριστο εξαερισμό
 • Ανασχεδιασμένη τσάντα για τα ψώνια
 • Δυνατή και γερή κατασκευή
 • Κλείδωμα περιστροφής των μπροστινών τροχών
 • Επιλογή πορτ μπεμπέ με διαπνέον στρώμα
 • Κατάλληλο από νεογέννητο με το πορτ μπεμπέ μέχρι τα 9 κιλά
 • Κατάλληλο με το κάθισμα από 6 μηνών μέχρι 15 κιλά
 • 10 επιλογές υφάσματος 

Το Stokke® Xplory® περιλαμβάνει: 

 • Σκελετός Stokke® Xplory® (Black ή Silver)
 • Λαβή καροτσιού με μαύρη ή καφέ ανθεκτική δερματίνη
 • Κάθισμα καροτσιού Stokke®
 • Κουκούλα καροτσιού Stokke® με επιπλέον επέκταση και άριστο εξαερισμό
 • Ένθετο καθίσματος καροτσιού Stokke®
 • Ενσωματωμένη λαβή Stokke® από δερματίνη για το κάθισμα και το πορτ μπεμπέ
 • Προστατευτικά για το σύστημα πρόσδεσης του καθίσματος Stokke®
 • Τσάντα καροτσιού για ψώνια Stokke®

Τα Προαιρετικά Αξεσουάρ του Stokke® Xplory® περιλαμβάνουν χωρίς να περιορίζονται σε: 

 • Πορτ μπεμπέ Stokke® Xplory®
 • Τροχοσανίδα για μεγαλύτερο αδελφάκι Stokke® Xplory® Sibling Board
 • Ποδόσακος Stokke® Xplory®
 • Τσάντα αλλαξιέρα καροτσιού Stokke®
 • Εποχικά και style kits Stokke®
 • Ποτηροθήκη καροτσιού Stokke®
 • Αδιάβροχο κάλυμμα βροχής καροτσιού Stokke®
 • Κουνουπιέρα καροτσιού Stokke®

Επισκεφτείτε τη stokke.com για να βρείτε όλα τα αξεσουάρ.

Σύστημα Ταξιδίου 

Και μην ξεχνάτε, το Stokke® Xplory® μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος συστήματος ταξιδίου σε όλα τα καθίσματα αυτοκινήτου Stokke® χωρίς αντάπτορες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος συστήματος ταξιδίου σε καθίσματα από επιλεγμένους κατασκευαστές με αντάπτορες καθισμάτων αυτοκινήτου Stokke®.

36313135_2231077853586092_8380103483717582848_n

Leave a Reply