ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΑΠΟ ΤΑ ECOS ΚΑΙ ΤΟ MYTWINS

Τα προϊοντα ECOS, τα βραβευμένα ως ασφαλέστερα, αγνά και διάφανα καθαριστικά προϊόντα της Earth Friendly Products, σε συνεργασία με το portal MyTwins.gr αλλά και παρέα με τις αγαπημένες δημοσιογράφους & bloggers Χρυσαυγή Ατσιδάκου (Όλα για τη Μαμά, Star Web TV), Θέμιδα Καρδιόλακα (mamaknows.gr), Κατερίνα Μαντά (k-mag.gr & votrebeaute.gr), Έλενα Πάκου (www.lfof.gr) και Αλεξάνδρα Παπαδάκη (Like Mother Like Daughter) διοργάνωσαν την Πέμπτη 16 Ιουνίου μία διαφορετική επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης αφιερωμένη στις μαμάδες του χωριού.

06. ecos  sos village varis _  nannuka en drasei _ 06.2016

Η μέρα ξεκίνησε με επίσκεψη της παρέας των δημοσιογράφων, με επικεφαλής την Εύη Σταθάτου του mytwins.gr, στα σπίτια του Παιδικού Χωριού Βάρης με στόχο να γνωρίσουν από κοντά τις γυναίκες αυτές που μεγαλώνουν με τόση αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που ζουν στο Χωριό, να τους ξεναγήσουν στα νοικοκυριά τους, αλλά και για να τους δωρίσουν τα απορρυπαντικά της χρονιάς στο κάθε σπίτι του Χωριού από την Earth Friendly Products Hellas.

Η συνέχεια ήταν πέρα από αναμενόμενη… Μικρές παρέες παιδιών και μαμάδων δημιουργήθηκαν και κατευθύνθηκαν στην αίθουσα δημιουργικών δράσεων του Χωριού όπου οι παιδαγωγοί της Nannuka περίμεναν τα παιδιά για να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να τραγουδήσουν και να γελάσουν. Παράλληλα ένα διαφορετικό πικ-νικ είχε στηθεί, με την βοήθεια των ECOS, μια και η κάθε μαμά (οικοδέσποινα ή επισκέπτρια) είχε ετοιμάσει την δική της σπιτική σπεσιαλιτέ.

08. ecos  sos village varis _ homemade buffet _ 06.2016

Προς ενίσχυση της επίσκεψης αυτής, μία εβδομάδα πριν τα ECOS & το myTwins είχαν κινητοποιήσει όλο τον μηχανισμό τους προκειμένου να συγκεντρώσουν και να παραδώσουν κατά την διάρκεια αυτής πράγματα τριών ειδών που έχει ανάγκη το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

Μία διαφορετική δράση αγάπης γιατί ένα χαμόγελο μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

01. ecos  sos village varis _ 06.2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ECOS

Έχοντας κατακτήσει ηγετική θέση σε όλο τον κόσμο στο τομέα των πράσινων απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων,έφτασαν και στην Ελλάδα τα διάφανα προϊόντα ECOS. Τα προϊόντα ECOS, που κατασκευάζονται από την εταιρεία Earth Friendly Products του Έλληνα ομογενή και πρωτοπόρου χημικού ερευνητή Ευτύχιου Βλαχάκη, καλύπτουν όλες τις καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού και της προσωπικής περιποίησης. Αποτελεσματικά και με διάφανο τρόπο χαρίζουν μία ξεχωριστή εμπειρία μιας και τα ίδια τα προϊόντα είναι διάφανα χωρίς χημικά χρωστικά και τοξικά κατάλοιπα. Με συστατικά που προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες  με  φυσικά, εκπληκτικά, βιολογικά αρώματα  μας ταξιδεύουν απρόσμενα  στην πιο αγνή και γνήσια αίσθηση της  Φύσης. Τα προϊόντα ECOS της Earth Friendly Products χαρίζουν μία διάφανη εμπειρία στο σπίτι ενώ παράλληλα συμπράττουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα ζωής που είναι μία υπόθεση όλων μας τόσο για το Αύριο αλλά κυρίως για το Σήμερα.  

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EARTH FRIENDLY PRODUCTS

Ο προσανατολισμός και η δυνατότητα να διατηρείς την οικογένεια σου ασφαλή και παράλληλα να προστατεύεις το περιβάλλον, δεν αποτελεί πολυτέλεια. Με αυτήν την φιλοσοφία ο Έλληνας ομογενής,  χημικός ερευνητής Ευτύχιος Βλαχάκης  ίδρυσε το 1967, την Earth Friendly Products και αφοσιώθηκε στο να παρέχει φυτικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας καθαριστικά προϊόντα, χωρίς τη χρήση τοξικών βαφών και συντηρητικών τα οποία χρησιμοποιούνται στα συμβατικά απορρυπαντικά. Η Earth Friendly Products, έχοντας τις δικές της μονάδες παραγωγής μπορεί και διατηρεί χαμηλό το κόστος των προϊόντων της, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, διασφαλίζει τα κριτήρια του ποιοτικού ελέγχου και δεσμεύεται απόλυτα για την ανάπτυξη της αειφορίας. Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η ανακήρυξη της Earth Friendly Products ως η εταιρεία «Επίτευξης Μηδενικής Περιβαλλοντικής Επιβάρυνσης» (CARBONNEUTRAL ) από το 2013 και για μία ακόμη χρονιά ,από τον κρατικό οργανισμό προστασίας περιβάλλοντος Αμερικής, ως ο ασφαλέστερος παραγωγός πράσινων καθαριστικών προϊόντων (2015 Safer Choice Partner of the Year Award Winners). Έχει λάβει πολλές πιστοποιήσεις και επιβραβεύσεις, καθώς χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ηλιακή, αιολική και χαμηλής επίπτωσης υδροηλεκτρική ενέργεια. Η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων.

«Αναπτύσσοντας οικολογική συνείδηση, υπεύθυνη στάση απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στις επόμενες γενιές δημιουργήσαμε και χρησιμοποιούμε τη σειρά των προϊόντων ΕCOS»

Leave a Reply