50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ|ECOS

Kelly-Vlahakis-Hanks-50years-GR

Στις 29 Ιουνίου στην Αθήνα, σε μια όμορφη τελετή η Earth Friendly Products  γιόρτασε την 50ετή περίοδο λειτουργίας της σε συνέχεια των εορτασμών που έγιναν την άνοιξη σε όλες τις εγκαταστάσεις της στις ΗΠΑ. Παρουσία πολλών επιχειρηματιών, στελεχών του κλάδου του λιανεμπορίου, ακαδημαϊκών και επιστημονικών ερευνητών, κορυφαίων αθλητών καθώς επίσης και των εργαζομένων στην Earth Friendly Products Hellas αναγνωρίστηκε για μια ακόμη φορά η μεγάλη επίδραση των προϊόντων ECOS στο παγκόσμιο οικολογικό κίνημα και στην διαμόρφωση υψηλής περιβαλλοντικής συνείδησης .

Παράλληλα η Ελληνοαμερικανίδα Πρόεδρος της εταιρείας Κέλλυ Βλαχάκη-Hanks αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει για την χώρα μας και  την πίστη της  ότι  το μέλλον της Ελλάδας θα είναι πολύ καλύτερο. Η απόφαση να ξεκινήσουν την  επέκταση της εταιρείας στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδος είναι η επιβεβαίωση αυτής της εμπιστοσύνης. Η Κέλλυ Βλαχάκη-Hanks στην ομιλία της αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του πατέρα της  πριν 50 χρόνια  ο οποίος με πολύ κουράγιο και πάθος για τη δουλειά του αποφάσισε να δημιουργήσει προϊόντα με οικολογική ταυτότητα διασφαλίζοντας ότι προστατεύεται η υγεία των ανθρώπων και το περιβάλλον .

«Σήμερα, γιορτάζουμε τα 50 χρόνια και στην Ελλάδα, τη χώρα που γεννήθηκε ο ιδρυτής της εταιρείας , τη χώρα που είναι στη καρδιά μας και αποτελεί τη μεγάλη μας αγάπη. Σήμερα συνεχίζουμε το ταξίδι, η εταιρία μεγαλώνει αρκετά και έχει παρουσία σε 60 χώρες. H επιτυχία έρχεται σε αυτούς που κάνουν το σωστό. Εμείς πράττουμε το σωστό για τους καταναλωτές αλλά και το περιβάλλον. Η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ένα υγιές περιβάλλον για  τα παιδιά μας αλλά και τα παιδιά των παιδιών μας. Tα πράσινα προϊόντα μας είναι το επιστέγασμα 50 ετών έρευνας, καινοτομίας κα επιστημονικής εξέλιξης. Υποσχόμαστε να κάνουμε τα πράσινα προϊόντα καθαρισμού μια πραγματικότητα για όλους, χρησιμοποιώντας βιώσιμες  πρακτικές και στηριζόμενοι 100% σε ανανεώσιμες πηγές  ενέργειας. Φτιαγμένα με αγάπη από την αρχή μέχρι το τέλος, ελπίζουμε ότι θα ζήσετε τη διαφορά σε κάθε μπουκάλι ECOS».

 ghkjkg

ΕCOS-Προϊόντα καθαρισμού με την σφραγίδα της φύσης: Τα φυτικής προέλευσης απορρυπαντικά και καθαριστικά ECOS  κυκλοφορούν στην  Ελλάδα, με την  παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση του “Safer Choice”, η οποία με αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανόνες, επιτρέπει στους καταναλωτές να βρίσκουν προϊόντα που είναι υψηλής απόδοσης και ασφάλειας  για την υγεία των ίδιων και των οικογενειών τους, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος. Όλα  τα προϊόντα  ECOS, αποτελούνται κατά κύριο λόγο από 4 συστατικά- 100% ανανεώσιμα και φυτικής προέλευσης (Νερό, Αιθέρια Έλαια, Βιολογικά Βότανα, Καλαμπόκι, Καρύδα, Εσπεριδοειδή) και είναι υποαλλεργικά.

Όλα  τα προϊόντα ECOS παράγονται:

  • Χωρίς πειράματα σε ζώα
  • Χωρίς βλαβερά κατάλοιπα
  • Με 100% βιοδιασπώμενα – ανακυκλώσιμα υλικά
  • Με ισορροπημένο pH
  • Χωρίς φωσφορικά άλατα
  • Με φυσικά και βιολογικά αρώματα

hkkk

O EPA (Environmental Protection Agency – Οργανισμός περιβάλλοντος των ΗΠΑ) απέδωσε αυτήν την πολύ μεγάλη διάκριση (ως Safer Choice Partner of the Year)  για το 2016 στην Earth Friendly Products που παράγει τα προϊόντα ECOS, διότι περισσότερα από 40 προϊόντα της εταιρείας βραβεύθηκαν ως η ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή, ανακηρύσσοντας την εταιρεία Earth Friendly Products ως την καλύτερη στην ασφάλεια των προϊόντων καθαρισμού που  περιλαμβάνεται επίσης στην λίστα με τις 100 πιο πράσινες εταιρείες της Αμερικής!

Leave a Reply