ΓΥΝΑΙΚΟΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

γυναικοκτονίαΣοκάρουν όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί στο χωριό Λεκάνη Καβάλας, όπου είχαμε νέα γυναικοκτονία και βρεφοκτονία. Πενηνταεξάχρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε την τριαντάχρονη πρώην σύντροφό του και το δέκα μηνών παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος και αυτόχειρας ήταν σε διάσταση με τη γυναίκα από το καλοκαίρι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πενηνταεξάχρονος ήταν κτηνοτρόφος, ενώ η γυναίκα ελληνογερμανικής καταγωγής. Μάλιστα, είχε έρθει στην Καβάλα από τη Γερμανία πριν από τρία χρόνια για κοινωνική μελέτη αναφορικά με τους ανθρώπους της υπαίθρου. Έτσι, γνώρισε τον δράστη και έκαναν παιδί.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε απειλήσει το θύμα πριν από μερικούς μήνες: «Αν πάρεις το παιδί, θα σε σκοτώσω, θα σκοτώσω το μωρό και θα αυτοκτονήσω», φέρεται να της είχε πει. Με άλλα λόγια, η γυναικοκτονία και η δολοφονία του παιδιού είχαν προαναγγελθεί. Προχτές, το πρώην ζευγάρι είχε το πρώτο δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού και η απόφαση αναμενόταν σε έναν μήνα. Μάλιστα, βρίσκονταν στο δικαστήριο και η μητέρα της γυναίκας, που είχε έρθει στην Ελλάδα για αυτόν τον λόγο, και εχτές επέστρεψε στη Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, ο άντρας σήμερα το πρωί ζήτησε από την κοπέλα να πάει με το μωρό στο μαντρί για να δουν τα κατσικάκια. Η γυναίκα πήγε, ωστόσο φέρεται να είχε πει σε μια γειτόνισσα να την καλεί ανά μισή ώρα γιατί φοβόταν για τη ζωή της, καθώς σκόπευε να φύγει για τη Γερμανία και, όπως προαναφέρθηκε, δεχόταν απειλές. Μιλώντας στη Voria.gr, ο αντιδήμαρχος Νέστου, Ιωάννης Τερζόπουλος, αναφέρει ότι τις σορούς του κτηνοτρόφου, της πρώην συντρόφου του και του μωρού τους βρήκε σήμερα το πρωί μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο, στάβλο που διατηρούσε ο δράστης, ο πρώτος ξάδελφός του, τον οποίο κάλεσε στο τηλέφωνο πριν αυτοκτονήσει.

Σημειώνεται ότι ο γυναικοκτόνος, βρεφοκτόνος και αυτόχειρας είχε δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο, έναν γιο και μία κόρη, καθώς και εγγόνια.

Leave a Reply